Arkisto kuukausittain: : maaliskuu 2020

 1. Mallistosta poistuvat osat: Lundia Classic

  Jouduimme hetki sitten kertomaan viimeisen vuoden aikana tekemistämme päätöksistä, jotta saamme pidettyä Lundia Classic -tuotteiden tuotannon Suomessa.

  Olemme käyneet läpi osia, joiden kysyntä on viime vuosien aikana hiipunut lähes olemattomiin. Näiden valmistus on tämän vuoksi meille liian raskasta ylläpitää. 

  Tässä listaus tuotteista, jotka poistuvat tuotannostamme seuraavien vuosien aikana, kun varastot loppuvat. Varastotietoja voi kysellä meiltä tarkemmin verkkokauppa@lundia.fi tai soittamalla 050 5661155.

   

  Kiitos ymmärryksestä!

  Mallistosta poistuvat tuotteet:

  50 cm syvät hyllytasot
  50 cm syvät avotikkaat
  Lue lisää »
 2. Lundia Freda ja verkkokauppa palvelee

  Hei Lundian ystävä,

   

  Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeintä tässä nopeasti muuttuvassa tilanteessa, jossa COVID-19-epidemia leviää.

  Kiinnitämme Lundialla erityistä huomiota käsihygieniaan ja palvelualojen ohjeistukseen tartuntatautien leviämisen ehkäisemiseksi.

  Seuraamme tarkasti tilanteen kehittymistä, tällä hetkellä palvelemme asiakkaitamme entiseen tapaan. Jos tilanteeseen tulee muutoksia, niin infoamme näistä heti.

  Kunnioitetaan toisiamme kunnioittamalla annettuja ohjeistuksia. 

   

  Verkkokauppamme palvelee entiseen tapaansa. Meillä ei ole näkyvissä tuotantokatkoksia, tuotantoketjumme on pääosin kotimainen. 

  Nyt jos koskaan on oiva hetki tukea suomalaista tuotantoa ja suomalaista työtä. 

  Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä koskien esim. Lundian tuotteiden suunnittelua tai toimitusta.

   

  Ystävällisin terveisin,

  koko Lundia

  Lue lisää »
 3. Pidentynyt toimitusaika

  Hei Lundian ystävä!

  Olemme saaneet alkuvuoden aikana ennätysmäärän tilauksia. Olemme iloisia, että Lundia kiinnostaa tällä hetkellä niin monia! Samalla joudumme toteamaan, että viisihenkinen logistiikan tiimimme on ylikuormitettu tällaisena talvilomakautena ja emme pysy toimitusajoissamme tällä hetkellä.

  Ongelma on meille positiivinen ja samalla harmillinen. Puramme tilausjonoa jatkuvasti ja pyrimme totta kai saamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti matkaan. Pahoittelemme kuitenkin tällä hetkellä myöhässä olevia tilauksia ja pidennettyä toimitusaikaa.

  Tarkempaa toimitusaikaa tilauksellesi voit kysellä verkkokauppa@lundia.fi.

  Kiitos kärsivällisyydestä!

   

  Tiedäthän, että meillä on pieni varasto myös Helsingissä Fredan myymälässämme sekä Iskuissa Lanternassa ja Turus

  Lue lisää »