Lundia Fuuga

Moderni ja monimuotoinen Lundia Fuuga on karismaattinen kaluste. Moduuleja yhdistelemällä saat yksilöllisen kokonaisuuden olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, lapsille tai vaikka eteiseen. Fuugan on Lundialle suunnitellut palkittu designduo Helorinne & Kallio.

Katso tuotteet verkkokaupasta

Lundia
Lundia

Miltä näyttää sinun Lundia Fuugasi?

Lundia Fuuga on halutessasi viileän pelkistetty tai kodikkaan tyylikäs. Laadukkaat pintamateriaalit houkuttelevat koskettamaan, ja yksilöllinen ilme viimeistellään vetimillä ja jaloilla. Kokeile eri vaihtoehtoja 3D-ohjelmalla myyjän kanssa myymälässämme tai kotona ja löydä oma tyylisi.

Tutustu Lundia Fuugaan myös verkkokaupassamme!

Yhdistele moduuleja

Yhdistele eri kokoisia moduuleja ja luo juuri sinulle sopivin hylly- tai kaappikokonaisuus. Moduuleja löytyy kahdella eri syvyydellä 32cm ja 45cm.

Moduulikoot:

32-syvät moduulit: 32 x 32cm, 32 x 64cm, 64 x 32cm, 64 x 64cm

45-syvät moduulit: 48 x 24cm, 48 x 48cm, 96 x 24cm, 96 x 48cm

Inspiroidu Pinterestissä ja valitse suosikkisi!

Lundia
Lundia

Valitse jalat ja viimeistele vetimillä

Persoonalliset vai pelkistetyt jalat, vai sittenkin ilmava seinäkiinnitys tai jämäkkä sokkeli? Lundia tarjoaa runsaan valikoiman jalkoja ja vetimiä.

Inspiroidu Pinterestissä ja valitse suosikkisi!

Tervetuloa myymälään

Tervetuloa myymälään miettimään yhdessä sisustusammattilaisten kanssa minkälainen Lundia-järjestelmä tekisi sinun kodistasi toimivamman.

Katso lähin myymäläsi

Kätevästi kotiin ja kokoon

Hyödynnä kuljetus- ja asennuspalveluita, anna ammattilasten hoitaa työt ja keskity nauttimaan lopputuloksesta. Voit sopia palvelusta lähimmässä myymälässäsi.

Palvelut

Suunnittele itse

Helpot 3D-suunnitteluohjelmamme inspiroivat suunnittelemeaan itse netissä. Testaa, kokeile ja innostu mahdollisuuksien runsaudesta.

Suunnittele 3D Lundia Fuuga