ALENNUS VOIMASSA 17.9. ASTI

Huom! 5.-6.12. Fredan myymälä suljettu

Fuuga senkki, cashmere, Terrazzo kansitaso, seinään kiinnitettävä

1 846,00 €
Toimitusaika 3-4 viikkoa, tuote menee tuotantoon tilauksen jälkeen
SKU
B775
tai alk. 71,95 € / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 1 846,00 €
Tuotteen korkeus on 66 cm, mutta todellinen korkeus riippuu asennuskorkeudesta. Tuote kiinnitetään seinään. Leveys 128 cm ja syvyys 35 cm

Lundia Fuuga Cashmere -senkki

Fuuga Cashmere on lempeän sävyinen ajaton kaluste kotiin tai vaikka toimistotilaan. Senkki on kapeutensa puolesta mainio myös kapeisiin tiloihin sekä esimerkiksi eteiseen.

Sivupöytä koostuu kahdesta 64 cm korkeasta ja 64 cm leveästä moduulista. Senkissä on neljä pystyovea ja niiden taka löytyy yksi hyllytaso molemmista moduuleista. Messinkiset vetimet viimeistelevät kokonaisuuden. Tammijalat mahdollistavat helpon siivoamisen senkin alta sekä luovat ilmavan ja kevyen ilmeen kalusteelle. 

Kokonaisuuden kruunaa HI-MACS kivikomposiittitaso Terrazzo Classico kuosilla. Terrazzo kansi on erittäin kestävä valinta. Tason voi pyyhkiä kostealla liinalla ja käyttää tarvittaessa mietoa pesuainetta. Jos tasoon tulee jälkiä, näitä on mahdollista yrittää työstää ihmesienen avulla sekä tarvittaessa hiomalla ammattilaisen toimesta. Tasot työstetään Suomessa, Ryttylässä.

 

Kokonaisuuden mitat:

Tuotteen korkeus on 66 cm, mutta todellinen korkeus riippuu asennuskorkeudesta. Tuote kiinnitetään seinään.

Leveys 128 cm ja syvyys 35 cm

 

Lundia Fuuga moduulit valmistetaan Suomessa, Järvelässä. Fuuga tuote toimitetaan osissa. Moduulit ovat valmiiksi kasattuina.

Fuuga tuotteiden asennusohjeet täältä.

Lisätietoja
SKU B775
Content 0
Myyntierä PKT