Hetki-sohva

HETKI-SOHVA

Puun syleilyssä on lupa hengähtää. Lundian Hetki- vuodesohvan massiivipuinen runko ja muhkeat pehmusteet kutsuvat viettämään luovaa taukoa.  Sohvan lisäksi sarjaan sisältyy rahi ja sivutaso luvaten rauhoittavat hengähdyshetket. 

Juhlavuoden kunniaksi tarjoilemme harvinaisia herkkuja. Ensimmäinen tuleva klassikkomme on Hetki-sohva herkällä, ilahduttavan vadelmaisen vaaleanpunaisella verhoilulla.

Nyt kannattaakin tarttua Hetkeen, sillä erikoisväriä on saatavilla vain juhlavuoden ajan.

Lundian Hetki valmistetaan Suomessa. Hetkeä on saatavilla tammirunkoisena sekä kirkaslakattuna koivurunkoisena.  

8 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Puun syleilyssä on lupa hengähtää.

LUNDIA HETKI

Hetki-vuodesohva, jonka massiivipuinen runko ja muhkeat pehmusteet kutsuvat viettämään luovaa taukoa. Sohvan idea sai alkunsa siitä, kun mietimme millainen olisi ihanin sohvan, day bedin ja vierasvuoteen yhdistelmä.

Hetkeä on saatavilla tammisella rungolla ja kirkaslakatulla koivurungolla. Ajaton vuodesohva muuntautuu helposti vuoteeksi vetämällä etuosan pidemmäksi laverivuoteeksi. 

 

Lundian 75 -vuotis juhlavuoden kunniaksi Hetki-vuodesohvaa on saatavilla herkullisilla Limited Edition kangasuutuuksilla. 

 

SUUNNITTELIJA PETTERI HÄKKINEN

Lundian Hetki-malliston on suunnitellut muotoilija Petteri Häkkinen. 

"Kun sain tehtäväksi suunnitella vuodesohvan Lundialle, palasin hetkeksi lapsuuteni mummolaan, jossa yövyimme aina levitettävissä laverivuoteissa. Minulle Lundia edustaa kotimaisuutta, kauneutta ja sukupolvien yli kestävää laatua. Halusin luoda sohvan, joka kestää sekä aikaa että käyttöä. Näin syntyi Lundia Hetki", sanoo sohvan suunnitellut muotoilija Petteri Häkkinen.

Petteri Häkkinen on taustaltaan sekä muotoilija että artesaanipuuseppä, mikä näkyy vahvasti Hetki-malliston tuotteissa.

"Se on jämäkkä, kaunis ja luotettava, aivan kuin ystäväni jotka sillä ovat nukkuneet."

- Hanna Himanka

"Nimensä mukaisesti Lundian Hetki muuntautuu hetkessä sohvasta sängyksi. Daybedmäinen levitettävä laveri tuo mieleen mummolan varavuoteen, josta tämä moderni vuodesohva on saanut inspiraationsa."

 

- Mia Lehikoinen

AJATON KUMPPANI

Hyvä kaluste on aidosti kestävä, ekologinen ja ajaton. Sohvatyynyjen materiaali on vaahtomuovi ja polyesterivanu. Kangasvaihtoehtoja löytyy  erilaista.

Huomioithan, että sohvan päälliset eivät ole täysin irroitettavat. Pesu on mahdollista paikallisesti. Jos kangas tahraantuu, suosittelemme avaamaan vetoketjun ja asettamaan tyynyn ja sohvakankaan väliin tekstiilin, jotta tyynyyn ei imeydy kosteutta. Tahran poistoon suosittelemme tekstiilipesuainetta.

 

Täältä löydät kankaiden hoito-ohjeet sekä asennusohjeen.

HETKI SIVUTASO

Hetki-mallistoon kuuluu myös Hetki-rahin lisäksi käytännöllinen sivutaso.

Sivutasoa on saatavilla tammisella rungolla, kirkaslakatulla sekä mustaksi maalatulla koivurungolla. Sivutaso toimii mainiona laskutasona kahvikupille tai lempikirjalle.

TUTUSTU HETKI VALIKOIMAAN