Lundia Lofty

Lundia Lofty

Matala sänky voi lisäosilla muuntautua parvisängyksi tai kerrossängyksi ja voi näin kulkea lapsen mukana jopa ensimmäiseen omaan kotiinkin. Lundia Loftyn on suunnitellut Tapio Anttila ja se tehdään Suomessa.

Päivitä sänky lisäosilla. Laita lehdet nätisti lehtitaskuun, aseta kirjat sivupöydälle, helpota siirtämistä pyörillä ja lisää turvallisuutta sivulaidoilla.

Katso tuotteet verkkokaupasta

Lundia
Lundia
Lundia

suojalaidat

Pienemmille nukkujille turvaa tuovat suojalaidat. Voit valita, haluatko helposti putsattavat valkoiset maalipintaiset mdf-suojalaidat vai pehmeämmät, laadukkaalla mustalla tai valkoisella puuvillakankaalla verhoillut laidat. Verhoilut ovat irroitettavat ja konepestävät.

Suojalaitoja on kahta eri kokoa; 60 x 22cm tai 92 x 22cm. Yhdistelemällä näitä saat laitoja sekä sängyn päätyyn että sivuun. Aina kun on kyseessä parvisänky tai kerrossänky, 4 kappaletta suojalaitoja kuuluu sänkyyn.

Patja

Lundia Loftyyn saa lisäosana laadukkaan 90×200 cm patjan, joka on myös tehty Suomessa.

Patja on vaahtomuovia ja on napakka mutta mukava.

Lundia
Lundia

Lundia Lofty-pyörä

Jos haluat liikutella sänkyä, valitse jaloiksi lukittavat pyörät.

Pyörät auttavat erinomaisesti, kun sängyn alta siivoaa tai kun haluaa siirtää sänkyä helposti ja turvallisesti. Pyörät sopivat ainoastaan matalaan sänkyyn, parvisängyt ja kerrossängyt ovat kiinnitettynä seinään.

Parvisänky antaa lisätilaa

Parvisänky sopii niin lapsille, opiskelijoille kuin aikuisillekin. Parven alle voi rakentaa esimerkiksi työpisteen, vaatekaapin, lelujen säilytyshyllyn tai vaikka löhönurkkauksen. Parvisänky on näppärä tilansäästäjä lastenhuoneessa, opiskelijaboksissa ja kesämökillä.

Nykyään saat Lundia Lofty-parvisängyn joko 180cm tai 143cm korkeana. Matalampi versio on täydellinen pienemmälle nukkujalle; äiti tai isä pääsee helposti silittämään pientä nukkujaa tai lukemaan iltasatua sängyn viereen.

Korkeampi parvisänky sopii erittäin hyvin esimerkiksi koululaisen tai opiskelijan huoneeseen. Sängyn alle saa kätevästi työpisteen tai lukunurkkauksen.

Lundia
Lundia

Suunnittelija Tapio Anttila

Lundia Lofty -sängyn on suunnitellut lukuisia palkintoja ja tunnustuksia saanut suunnittelija Tapio Anttila. Vuoden 2012 kalustesuunnittelijaksi valittu Anttila käyttää töissään puuta ja luonnonmateriaaleja innovatiivisella tavalla, mikä sopii täydellisesti Lundian arvomaailmaan.