Lundialaisia

Ei ole Lundiaa ilman lundialaisia. Meille hyvä fiilis on tärkeä mittari siitä, että työolot ovat kunnossa.

Uskomme jatkuvaan koulutukseen ja avoimuuteen.

 

 

Karri

Toimitusjohtaja

karri.koskelo@lundia.fi

+358 50 400 1092

Karri johtaa Lundiaa ja lundialaisia suurella sydämellä. Karrin loistava tilannehuumori yhdistettynä vankkaan ammattitaitoon on yhdistelmänä täys kymppi.

Ismo

Jälleenmyyntipäällikkö

ismo.viskari@lundia.fi

+358 50 311 1758

Ismo vastaa Lundian jälleenmyyjistä. Hän varmistaa, että näyttelyt ovat kunnossa ja kouluttaa uusia jälleenmyynnin myyjiä. Ismo hurmaa hyvillä jutuillaan ja mahtavalla huumorintajullaan.

Iiris

Verkkokauppa- ja markkinointipäällikkö

iiris.hollo@lundia.fi

+358 40 732 8311

Iiriksen vastuuseen kuuluu Lundian verkkokaupan pyörittäminen sekä markkinoinnin tehtävät. Iiriksen hersyvä nauru kuuluu niin logistiikan hallissa että Fredan myymälässä.

Janita

Projektimyyntipäällikkö & Luova suunnittelija

janita.isotalo@lundia.fi

+358 40 761 6789

Janita suunnittelee Lundian brändimateriaaleja sekä hoitaa projektimyynnin asiakkuuksia. Janitan visuaalinen silmä on vertaansa vailla ja hän hallitsee niin luovat kuin tekniset työtehtävät. 

Tiina

Myyntikoordinaattori, B2B myynti

Vientitilaukset

jalleenmyynti@lundia.fi

Tiina vastaa B2B tilausten hoidosta ja asiakaspalvelusta sekä uusien tuotteiden lisäämisestä jälleenmyyjien valikoimaan. Tiina on järjestelmällinen ja firman excel-velho.

Lydia

Sisustusmyyjä & myymälävastaava

Fredan myymälä

freda@lundia.fi

Lydia vastaa Fredan myymälän asiakaspalvelusta sekä myymälän ylläpidosta. Lydian aurinkoinen olemus välittyy huoneen toiselle puolelle ja hän aidosti haluaa löytää ratkaisut jokaiselle asiakkaalle.

Tommi

Tuotepäällikkö

tommi.valkama@lundia.fi

+358 50 524 6965

Tommi vastaa Lundian asennusapupuhelimeen arkisin ja tietää niksit ja vinkit asennukseen sekä tuntee tuotteen kuin omat taskunsa. Tommin huumori ja rauhallisuus ovat  erinomainen yhdistelmä tähän hommaan.

Irina

Sisustusmyyjä

Fredan myymälä

freda@lundia.fi

Irina työskentelee osa-aikaisena Fredan myymälässämme. Asiakkaat arvostavat Irinan hersyvää luonnetta ja idearikkautta.

Ella

Verkkokauppakoordinaattori

verkkokauppa@lundia.fi

Ella vastaa verkkokaupan asiakaspalvelusta ja avustaa kehitystyössä. Ella päivittää Lundian sosiaalisen median kanavia samalla juoden viisi kuppia kahvia päivässä. Ellan iloiset jutut raikaavat usein Fredan myymälässä.

Meistä

Lundia on suomalainen perheyritys, joka uskoo aitoihin asioihin. Kuten aitoon puuhun, aitoihin ihmisiin ja elämää aidosti parantavaan muotoiluun. Tuotteemme on suunniteltu ja tehty palvelemaan ihmistä läpi elämän, tilasta ja elämäntilanteesta toiseen.

Vuonna 1948 perustettu Lundia Oy kuuluu Sini-konserniin, joka on perheyritys. Tällä hetkellä meitä lundialaisia on noin 20, minkä lisäksi työllistämme koko joukon kotimaisia alihankkijoita.

Kotimaisen työn, työpaikkojen ja osaamisen ylläpitäminen on meille tärkeää. Haluamme olla omalta osaltamme kehittämässä kotimaista muotoilua, suunnittelua ja valmistusteollisuutta.

 

Jari

Tuotanto, pakkaus

Usean kymmenen vuoden kokemuksella Jari on monipuolinen osa Lundian tuotannon jengiä. Jarin juttujen seurassa viihtyvät kaikki lundialaiset.

Merja

Tuotanto, lähetys ja vastaanottaminen

Merja vastaa tilauksien lähettämisestä sekä varastotuotteiden saapumisesta. Merjalla on sydämellinen tapa auttaa kaikkia ja hoitaa asiat kuntoon.

Jussi

Tuotanto, sahaus

Jussi on Lundian äärimmäisen tarkka sahuri, jonka korvanapeissa ja cd-soittimessa soi aina rock.

Timo

Tuotanto, Fuuga-kokoaminen

Timo vastaa Fuuga-tilausten valmistumisesta. Timo on intohimoinen formulamies ja hoitaa työnsä miltein yhtä nopeasti kuin formulakuskit.

Juha

Tuotanto, tikkaiden kokoaminen

Juha tekee avo-ja päätytikkaita tilauksille. Juha on Lundian luottomies, joka osaa vastata miltein mihin vain kysymykseen ja ratkaista monia pulmia.

Marjo

Tuotanto, pakkaus

Marjo keräilee ja pakkaa tilauksia. Marjon rauhallisuus ja tarkkuus ovat parhaimpia ominaisuuksia tällaisessa tehtävässä.