Lundian logistiikka ja tuotanto lomailee 1.-14.7.2024. Tänä aikana tilaukset eivät lähde eteenpäin. Lue lisää täältä.

Alennus voimassa 27.7.-4.8.2024

TV-taso rottinkiovilla, luonnonvärinen

2 438,00 €
Toimitusaika n. 4-5 viikkoa
SKU
A5497
tai alk. 92,95 € / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 2 438,00 €

Leveys 164,5 cm, korkeus 49 cm, syvyys 32 cm.

Lundia x Kirsikka Simberg

"Rakastan puun kotiin tuomaa lämpöä ja pehmeyttä. Puu on klassinen, se on perusta, jolle muu sisustus rakentuu. Kotona on ihanaa sekoittaa eri puulajeja - meiltä löytyy niin vanhaa mäntyä sekä vanhassa patinassa että vaaleampana, saarnia kuin tammeakin. " - Kirsikka

 

Classic tv-taso rottinkiovilla koostuu kahdesta 80 cm leveästä osiosta. Tämä kokonaisuus rottinkiovilla on oiva valinta pitämään tavarat järjestyksessä ja se sopii mihin vain kodin tilaan. Tv-tasossa on neljä kaunista rottinkitäyteovea, viimeisteltynä ihanilla messinkisillä L-vetimillä. Ovet sulkeutuvat vaimeasti sulkeutumismekanismin avulla. Kokonaisuudessa on vanerinen lakattu takalevy. 

Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. Rottinkiovi valmistetaan Riihimäellä ja viimeistellään Lundian logistiikassa Hausjärvellä.

Huonekalu toimitetaan osissa. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan? 

Ole yhteydessä meihin verkkokauppa@lundia.fi niin voimme muuttaa kokonaisuutta vastaamaan tarpeitasi.

 

Tv-tason tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat 49 cm korkea, 164,5 cm leveä ja 32 cm syvä.

Runko on kirkaslakattua luonnonväristä mäntyä.

Rottinkiovien kehys on valikoitua oksatonta massiivimäntyä. Ovet ovat korkeus, sivu- ja syvyyssuuntiin säädettäviä, aukeamiskulma 110 astetta. 

Lisätietoja
SKU A5497
Väri Mänty/kirkaslakattu
Content 0
Myyntierä PKT