Kesän aikana lomista johtuen, toimituksissa saattaa olla pieniä viiveitä. Lue lisää.

 

Tuotteiden palautus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa Verkkokaupasta tilaamansa tuote viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruutusoikeuden edellytyksenä on se, että (i) tuotetta ei ole käytetty, (ii) tuote kuuluu Lundian vakiotuotteisiin eikä sitä ole valmistettu tai muokattu Asiakkaan toiveiden mukaisesti, (iii) tuote on edelleen alkuperäispakkauksessa ja (iv) myytävissä edelleen.

Tilauksen mukana saat palautusohjeet, joilla voit veloituksetta palauttaa tuotteet Matkahuollon välityksellä.

Lundia Oy/palautukset

P.O. Box 18/PL 18

05801 Hyvinkää, FINLAND

Palautettavan tuotteen mukana tulee toimittaa seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja pankkitilin numero maksun palautusta varten sekä kopio Asiakkaalle lähetetystä toimitusvahvistuksesta.

Peruutuksesta ja tuotteen palauttamisesta on etukäteen sovittava Lundian asiakaspalvelun kanssa joko puhelimitse 010 5259630 (ma–pe 10–18 GMT+2) tai sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@lundia.fi.

Peruutettu tuote tulee aina toimittaa alkuperäisessä paketissa (tai vastaavassa) ja Lundian antamien ohjeiden mukaisesti hyvin pakattuna. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin ne on toimitettu.

Lundia hyvittää Asiakkaalle peruutettujen tuotteiden arvon Asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille kohtuullisen ajan kuluessa, kuitenkin viimeistään 30 vrk kuluessa siitä, kun Lundia on vastaanottanut ja hyväksynyt palautuksen. Lundia ei kuitenkaan korvaa Asiakkaalle tuotteen palauttamisesta aiheutuneita kuluja, jos tuotetta ei voida palauttaa tavanomaisella tavalla postitse esimerkiksi tuotteen suuren koon tai painon vuoksi.