Tuotteiden palautus


Asiakkaalla on oikeus peruuttaa Verkkokaupasta tilaamansa tuote viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruutusoikeuden edellytyksenä on se, että (i) tuotetta ei ole käytetty, (ii) tuote kuuluu Lundian vakiotuotteisiin eikä sitä ole valmistettu tai muokattu Asiakkaan toiveiden mukaisesti, (iii) tuote on edelleen alkuperäispakkauksessa ja (iv) myytävissä edelleen.

Peruutuksesta ja tuotteen palauttamisesta toivomme yhteydenottoa osoitteeseen verkkokauppa@lundia.fi

Tilauksen mukana saat palautusohjeet, joilla voit veloituksetta palauttaa tuotteet Matkahuollon välityksellä.

Lundia Oy/palautukset
Hikiäntie 1303
05820 Hyvinkää


Palautustunnus, jolla paketin voi palauttaa veloituksettomasti löytyy paketin palautusohjeista. Jos palautusohje puuttuu, ota yhteyttä verkkokauppa@lundia.fi

Palautettavan tuotteen mukana tulee toimittaa palautustiedot täytettynä palautuslomakkeeseen. Lomakkeessa ovat seuraavat tiedot: nimi, tilausnumero ja palautettavat tuotteet.


Kun palautus on saapunut myyntikuntoisena Lundian logistiikkaan Hyvinkäälle, teemme palautuksen maksutavallenne.

Peruutettu tuote tulee aina toimittaa alkuperäisessä paketissa (tai vastaavassa) ja Lundian antamien ohjeiden mukaisesti hyvin pakattuna. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin ne on toimitettu.

Lundia ei kuitenkaan korvaa Asiakkaalle tuotteen palauttamisesta aiheutuneita kuluja, jos tuotetta ei voida palauttaa tavanomaisella tavalla postitse esimerkiksi tuotteen suuren koon tai painon vuoksi.