Lundia Habitaressa

Suomen suurin ja inspiroivin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 11.–15.9.2024!

 

Habitare on kauneuden ystävien kohtaamispaikka, josta löydät yhden katon alta kaiken, mitä kotisi tarvitsee. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita, mielenkiintoista ohjelmaa ja ainutlaatuisen paikan kohdata ja tehdä ostoksia. Habitaren vuoden 2024 teema Kerroksia / Layers antaa arvon kotien, tilojen ja esineiden kerroksellisuudelle ja eletylle elämälle. Se muistuttaa muotoilun syklisyydestä, tyylien kertautumisesta ja siitä, miten vanha ja uusi kulkevat rinnakkain joka hetki. Tule ja inspiroidu!

 

Lundia palaa juurilleen ja tuo jälleen markkinoille puuvalmiit eli käsittelemättömät hyllyt. Vanhojen huonekalujen kunnostus ja itse tekeminen ovat saavuttaneet viime vuosina suuren suosion. Nyt asiakkaat voivat itse sävyttää hyllynsä omilla suosikkiväreillään, luoden yksilöllisiä ratkaisuja, jotka sopivat täydellisesti heidän sisustukseensa ja värimaailmaansa.

 

Habitare-osastollamme esittelemme ikisuosikkeja herkullisissa sävyissä. Osastomme löytyy numerolla 6e41. Lämpimästi tervetuloa!