Oletko pohtinut pitkään muutosta kodin sisustukseen? 

Kaikki tuotteet -15% Habitare-messujen ajan!

Kampanja on voimassa 7.-11.9.2022. Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita sekä uusia tilauksia verkkokaupassamme sekä Fredan myymälässämme.

 

Mistä aloittaa sisustusprojekti?

Kodin sisustaminen tai sisustuksen päivittäminen voi olla hankala projekti aloittaa. Vaihtoehtoja on lukuisia ja mahdollisuuksien määrästä menee helposti pää pyörälle. 

Yksi vinkki kodin sisustusprojektin aloittamiseen on valita ensin tilaan sopivat huonekalut, joiden ympärille rakentaa muun sisustuksen. Huonekalujen valinnassa on hyvä ottaa huomioon kestävyys, materiaalit sekä ennen kaikkea huonekalujen muokattavuus. 

Ajattomat huonekalut toimivat tilassa kuin tilassa. Trendejä tulee ja menee, joten on hyvä valita materiaali, joka ihastuttaa aina uudelleen ja uudelleen. Tilaa on hyvä rytmittää eri pituisilla kalusteilla niin, ettei kaikki ole korkeaa tai kaikki matalaa.

 

Lundian tuotteet on tehty kestämään aikaa sekä laadultaan että muotoilultaan.

Kertakäyttöisyyden vastakohtana tarjoamme tuotteita, jotka kasvavat yhdessä ihmisen kanssa. Voit muokata yhtä ja samaa kalustetta aina tarpeen mukaan ja tämä on Lundian ideologiaa parhaimmillaan.

Jatka, muunna & täydennä 

Elämä ei ole staattista. Siksi kestävin huonekalu on sellainen, joka muuntuu käyttötarpeen, tilan ja  tyylin mukaan. Kirjahyllystä syntyy työpiste, avohyllystä kasvaa vitriini. Uutta ei tarvita, kun vanhaa voi uudistaa paitsi lisäosin niin myös maalaamalla, hiomalla ja sahaamalla.

 

Luo eettinen sisustus Lundia kalusteilla

Se, mitä nykyään kutsutaan vastuullisuudeksi, on osa Lundian dna:ta. On aina ollut. Hyllyt ovat muokattavissa kuhunkin tarpeeseen sopivaksi mittatilaustyön tapaan. Monipuoliset lisäosat, kuten laatikot, hyllynjakajat ja ovet muuttavat tutun kalusteen kädenkäänteessä aivan uudenlaiseksi. Täyspuu materiaalina kestää aikaa ja elämää – se ei kulu ikävännäköiseksi vaan vanhenee arvokkaasti kunnon designin tapaan.

Lundia Moments

Haluatko inspiroitua ja mietit sopivia Lundia ratkaisuja?

Lundia Moments esittelee inspiroivia ja personaallisia sisustusratkaisuja erilaisissa kodeissa. 

Uppoudu ja vietä hetki Lundian ajattomien ja monipuolisten ratkaisujen maailmassa ja löydä omasi.

Oletko kiinnostunut valmiista verkkokaupan tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan? Haluaisitko erilaiset jalat tai vetimet kokonaisuuteen?

Ole yhteydessä meihin verkkokauppa@lundia.fi niin voimme muuttaa kokonaisuutta vastaamaan tarpeitasi. Laita meille sähköpostitse toiveesi koskien materiaaleja ja sävyjä sekä tarvittavat mitat, niin voimme suunnittella vaihtoehtoja kalusteista toiveiden mukaisesti. 

Suunnittelu Lundian asiantuntijan avulla

Oletko kuullut Lundian suunnittelupalvelusta? Sisustusammattilaisemme auttavat mielellään ratkomaan sisustuspulmia. Jos kodissasi on haastava tilanne sopivan ratkaisun löytämisessä, riennämme ilolla apuun.

Meille voi laittaa kuvan ja mittoja mahdollisesta tilasta, niin suunnittelemme kalusteen tilaan sopivaksi. Lundia Fredan myymälässä on esillä mahdolliset materiaalit ja pääset testailemaan esimerkiksi eri ovi- ja laatikkovaihtoehtoja.

Suunnittelu voi myös tapahtua etänä tai vaikka kotonasi. Ole yhteydessä rohkeasti ja suunnittellaan yhdessä!

Ota yhteyttä suunnittelupalveluun täältä.

Vastaamme suunnittelukyselyihin yhden arkipäivän sisällä.

Asennuspalvelu

Lundian kalusteiden asennus on helppoa, mutta tarjoamme mielellämme myös asennuspalvelua. Palvelu on vaivaton ostajalle, sillä asentaja tuo tuotteet mukanaan, viimeistelee ovien ja laatikoiden säädöt ja kiinnittää kalusteen seinään sekä vie pakkausmateriaalit mukanaan.

Huomioithan, että palvelu kuuluu verovähennyksen piiriin. Lue lisää kotitalousvähennyksestä verohallinnon sivuilta.

Jos kaipaat pikaista apua asennukseen liittyen, autamme myös puhelimitse.

Asennusapua saatavilla arkisin 8-16 numerosta: 050 5246965.