KAIKKI TUOTTEET -15% 

Kampanja on voimassa 13.-17.9.2023

 

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita sekä uusia tilauksia verkkokaupassamme sekä Fredan myymälässämme. Alennus ei koske uutuustuotteita.

Kampanjan aikana autamme mielellämme suunnittelussa, jolloin tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse verkkokauppa@lundia.fi 

 

Alennus on laskettu valmiiksi tuotteille.

Huomioithan, että kampanjan aikana toimitusajat saattavat venyä suuren tilausmäärän vuoksi. 

 

Habitare x Lundia

Suomen suurin ja inspiroivin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023!

 

Habitare on kauneuden ystävien kohtaamispaikka, josta löydät yhden katon alta kaiken, mitä kotisi tarvitsee. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita, mielenkiintoista ohjelmaa ja ainutlaatuisen paikan kohdata ja tehdä ostoksia.

 

Habitaren 2023 teema Yhdessä kertoo ajattomasta tarpeestamme tuntea yhteenkuuluvuutta, mutta yhtä lailla velvollisuudestamme pitää huolta luonnosta ja toisistamme – yhdessä.

 

Lundia on mukana Habitare-messuilla ja esittelemme syksyn uutuudet. Osastoltamme löytyy Lundian ikisuosikkeja. Klassikkolaatikosto palaa tuotantoon ja Liekki- ja Tuike-valaisimet saivat kolme uutta herkullista sävyä.

Olemme osana Asun-lehden osastoa ja meidän osastomme löytyy numerolla 6e41.

 

Lämpimästi tervetuloa!