Apuna sisustusalan ammattilaisille

Lundian yritys- ja projektimyynti toimittaa kalusteet ja valaisimet yrityksille sekä kaikentyyppisiin projektisisustamisen kohteisiin. Lundian projekti- ja yritysmyynti valmistaa kalusteet ja valaisimet yrityksille sekä sisustusalan ammattilaisten kohteisiin. Olemme helposti saavutettavissa ja henkilökohtaisena konsultointiapuna sunnitteluprojektin jokaisessa vaihessa. Palvelemme nopeasti, ammattitaitoisesti ja henkilökohtaisesti aina konsultoinnista toimituksiin.

Sisustusammattilaisemme auttavat suunnittelussa tilaan kuin tilaan, oli kyseessä sitten hotellien, ravintoloiden ja toimistojen sisustus, julkitilat tai yksityiskohteet. Konsultoimme yrityksiä, arkkitehtejä ja suunnittelijoita kalustevalinnoissa ja valaistussuunnittelussa. Toimimme myös mieluusti apuna projektinhallinnassa.

Mallinnukset ja suunnitteluohjelma apuna

 

Valmistamme design huonekaluja, valaisimia ja monipuolisia säilytysratkaisuja. Kaikki kalusteemme on suunniteltu kestämään ja palvelemaan omistajaansa läpi koko elämän. Tuotteitamme yhdistää kotimaisuus, eettisyys ja muotoilu.

Valikoimastamme löytyvien valmiskalusteiden lisäksi Classic- sekä Fuuga -kalustesarjamme ovat modulaarisia ja voit suunnitella kalusteen juuri omiin tarpeisiisi 3D-suunnitteluohjelman avulla.

Lundian 3D-suunnitteluohjelmalla pystyt myös tulostamaan kalusteen mallinnuksen DXF-muodossa ”Raportti” -kohdasta. Voit lähettää suunnitelman meille ”Tee tilaus” tai ”Kysy myyjältä” -kohdasta. Autamme ilomielin, mikäli kaipaat apua ohjelman tai kalustesuunnitelman kanssa.

 

Referenssit

 

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, ja autamme löytämään juuri oikean ratkaisun projektiisi. 

 

Autamme mielellämme muun muuassa seuraavissa:

  • ammattilaisten tarjouspyynnöt
  • 3D-kuvat ja mallinnusohjelma
  • tuotetiedot
  • mallipalat 
  • suunnitteluapu ja konsultointi
  • toimitukset ja asennukset

Yhteystiedot

projektimyynti@lundia.fi

puh. +358 40 761 6789

 

Projektimyyntipäällikkö 

Janita Isotalo

janita.isotalo@lundia.fi