Tarvitsetko kotiin työpisteen, joka muuntuu moneen?

Onko koululaisen huoneeseen mietinnässä uusi opiskelunurkkaus, jonka toivotaan muuntuvan koululaisen kasvaessa? Ovatko työt siirtyneet kotiin viime vuosien aikana ja työpisteen tulisi sopia kodin nykyiseen ilmeeseen?

Lundian työpisteet muuntuvat moneen ja sopivat niin aikuiselle kuin nuoremmallekin koululaiselle. Työtasoa on monissa tapauksissa mahdollista kasvattaa tai korkeutta säätää kun pituutta tulee lisää. Voit tehdä työpöydästä toimivan seisoma- tai istumakorkeudella.

Työpistevaihtoehtoja löytyy sivuiltamme useita, mutta autamme myös mielellämme suunnittelemaan kokonaisuuden joka vastaa täysin tarpeitanne. Työpiste voi olla osa isompaa kokonaisuutta ja siihen voi yhdistää muitakin käytännöllisia ominaisuuksia.

 

"Tilattu kokonaisuus on tässä, työtason voi tulevaisuudessa napata tarpeen mukaan pois ja hyllyä voi jatkaa suuntaan jos toiseen. Jalkatila jätettiin tyhjäksi, jotta jalat mahtuvat työpöydän alle, samoin kuin pieni roskis. Hyllyyn oli saatavana myös listat, mutta itse tykkään päästä imurilla paikkoihin, joten jätimme ne pois."

Hanna Gullichsen

 

 

Työnurkkauksia on yhtä monta erilaista kuin on kotejakin

Työnurkkaus voidaan sijoittaa vierashuoneeseen, jolloin samalla kokonaisuuteen saa muitakin käyttötarkoituksia. Hyllykköön voi lisätä laatikosto-osion, jolloin vierailija saa omat vaatteensa järjestykseen.

Jos työpiste sijaitsee parvisängyn alla, se säästää pienessä huoneessa erinomaisesti tilaa. Pieni koululainen voi tehdä parvisängyn alle oman tunnelmallisen soppensa ja valita kokonaisuuteen laatikoita tai vaikka vaatetangon lempiasuille. 

Olohuoneessa työpisteen voi piilottaa kirjahyllyyn laskuoven avulla. Työpiste on tällöin esillä vain työskennellessä ja kun työt ovat tehty, ne eivät jää silmille kotona. Jos laskuoven taakse haluaa asettaa tietokoneen erillisen näytön, voi laskuoven päälle asentaa nosto-oven. Tällöin ovien taakse jää 70 cm korkeutta ja näyttö mahtuu mainiosti piiloon.

 

"Pöytä on ollut aivan ihana ja meidän poika tykkää kovasti. Se sopii todella hyvin eskarilaisen käyttöön. Kokonaisuus on ollut todella toimiva ja muunneltavuus todella on plussaa!"

Tiffany - A hint of Scandinavia

 

Muokattava ja tyylikäs työpiste ulkonevalla tasolla 

Ulkoneva taso luo työpisteen tyylikkään vähäeleisesti ja helposti joka kotiin, eikä lisäneliöillekään ole tarvetta. Pöytätaso sopii kirjoituspöydän lisäksi täydellisesti vaikka levysoittimelle.

Ulkonevaa tasoa voi hyödyntää monella eri tavalla myös lapsille. Lasten hoitopöytänä, lasten leikkitasona, lapsen kasvaessa kouluikäisen läksypisteenä - vaihtoehtoja on lukuisia. 

Ulkoneva taso sopii 30-syvään hyllyyn tuoden siihen lisäsyvyyttä. Lisäämällä ulkonevan tason avohyllyyn, voit helposti muuttaa sen työpisteeksi. 40-syvä taso on oiva esimerkiksi kannettavalle tietokoneelle. Tasojen kantavuus on enintään 50 kg tasaista kuormaa.

Työpisteen suunnittelu Lundian asiantuntijan avulla

Oletko kuullut Lundian suunnittelupalvelusta? Sisustusammattilaisemme auttavat mielellään ratkomaan sisustuspulmia. Jos kodissasi on haastava tilanne työpisteen osalta, riennämme ilolla apuun.

Meille voi laittaa kuvan ja mittoja mahdollisesta tilasta, niin suunnittelemme työpisteen omille tarpeille. Lundia Fredan myymälässä on esillä mahdolliset materiaalit ja pääset testailemaan laatikkovaihtoehtoja sekä testaamaan työpisteitä.

Suunnittelu voi myös tapahtua etänä tai vaikka kotonasi. Ole yhteydessä rohkeasti ja suunnittellaan yhdessä!

Ota yhteyttä suunnittelupalveluun täältä.

Vastaamme suunnittelukyselyihin yhden arkipäivän sisällä.

Työnurkkauksen tunnelma

Työpisteen tunnelma voi olla tiptop tai romanttisen leikkisä. Lundian työpöydät sopivat moniin tiloihin ja tyyleihin. Järjestelmälliselle organisoijalle suosittelemme erikokoisia laatikoita ja jakolevyjä rytmittämään työpistettä. Laatikoihin voi asettaa laatikkoon tarkoitetut jakolevyt, joilla laatikon sisällön saa järjestettyä haluamallaan tavalla.

Jos työpisteen haluaa saada sulautumaan kodin muuhun tyyliin, voi valita työpisteen oviin ja laatikoihin vetimet ja yhdistää värityksellä kodin tunnelman. Minimalistille suosittelemme painamalla avattavia ovia ja laatikoita, näin yleisilme pysyy yksinkertaisena.

Koululaisen työpisteelle avohyllyt ja laatikot ovat varmasti toimiva yhdistelmä. Onneksi työpistettäkin voi muuntaa omien tarpeiden mukaisesti.