Classic säilytysratkaisu Lundia x Anna B

9 997,00 €
Toimitusaika 3-4 viikkoa, tuote menee tuotantoon tilauksen jälkeen
SKU
A5954
tai alk. 373,95 € / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 9 629,00 €

Jätä tuotteen selausikkuna auki muokkauksen ajaksi.

Ohje suunnitteluohjelman käyttöön täällä.

Lundia x Anna B

"Viis ja puol vuotta me ehdittiin asua tässä asunnossa ennen kuin täydellinen ratkaisu suureen säilytystilaongelmaan syntyi! Se on niin ihana ja just sellainen mitä olin visioinut! Tämä meidän kokonaisuus on rakennettu Lundian Classic-hyllyistä! Vanhat ja uudet osat sopivat yhteen, joten vaikka sen vanhempien vanhan Lundian voi tuunata tällaiseksi upeaksi vaatesäilytysjärjestelmäksi lisäämällä ovia, vetimiä, tankoja, vanerilevyjä ja listoja " - Anna

 

Tämä ihastuttava koko seinän peittävä Classic säilytysratkaisu muodostuu kahdesta 100 cm leveästä ja viidestä 40 cm leveästä hyllyjaksosta. Kokonaisuudessa on käytetty kauttaaltaan magnolian sävyisiä eri kokoisia ovia ja laatikoita ihanilla messinkisillä vetimillä, jotka viimeistelevät kalusteen.

 

Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. 

Huonekalu toimitetaan osissa. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

 

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä omaan kotiin? Ole yhteydessä meihin verkkokauppa@lundia.fi niin voimme muuttaa kokonaisuutta vastaamaan tarpeitasi.

 

Kaapin tarkempi kuvaus

Kokonaismitat ovat 228 cm korkea, 407 cm leveä ja 42,5 cm syvä.

Classic säilytysratkaisu muodostuu kahdesta 100 cm leveästä ja viidestä 40 cm leveästä hyllyjaksosta. Kokonaisuuden vasemmalla puolella on ylivetoratkaisu, jossa on 48 cm korkeat hyllyjaksot. 

Runko on luonnonväristä kirkaslakattua mäntyä.

Ovet ovat peittomaalattua mdf-materiaalia sävyssä magnolia. Ovet ovat korkeus, sivu- ja syvyyssuuntiin säädettäviä, aukeamiskulma 110 astetta. Ovet viimeistelevät messinkiset pyöreät spiraalivetimet. 

Osassa ovissa on käytetty oviyhdistimiä, jolloin ovet aukeavat kätevästi samanaikaisesti. 

Rintamasuuntainen vaatetanko on mainio kapeaan tilaan, jossa ei ole mahdollisuutta syvempään vaatekaappiin. Vaatetanko sopii erityisesti 30 ja 40 cm syvään kaappiin.

Liukulaatikot ovat massiivimäntyä, maalatulla mdf-etusarjalla, sävyssä magnolia. Myös laatikoissa on messinkiset pyöreät spiraalivetimet. 

Lisätietoja
SKU A5954
Korkeus (cm) 228
Syvyys 42,5
Leveys 409
Content 0
Myyntierä PKT