Lähiömutsi x Classic työpiste

2 555,00 €
Toimitusaika 2 viikkoa, tuote menee tuotantoon tilauksen jälkeen
SKU
A5921
tai alk. 97,95 € / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 2 412,00 €

Jätä tuotteen selausikkuna auki muokkauksen ajaksi.

Ohje suunnitteluohjelman käyttöön täällä.

Lundia x Lähiömutsi

"Lundia-huonekalujen kanssa kuljettujen vuosien jälkeen oli oikeastaan itsestäänselvyys, että myös lasten ikiomat hyllyt hankitaan maasiivimäntyä huonekaluissaan käyttävältä kotimaiselta Lundialta. Lundian monipuolisuudessa kun on se iloisen kinkkinen puoli, että erilaisilla osilla ja niiden sijoittelulla pienestäkin hyllykokonaisuudesta saa aivan erilaisen niin ulkonäöltään kuin toiminnallisuudeltaan. On hauskaa, että vaikka lasten hyllyt ovat lähes identtiset keskenään, ne näyttävät ihan erilaisilta. Omanlaisiltaan, ihan kuten lapsetkin. "

- Hanne

 

Tämä ihastuttava, persoonallinen Classic lastenhuoneen työpiste koostuu kahdesta 80 cm leveästä osiosta. Hylly soveltuu erinomaisesti lapselle, koska ulkonevan tason korkeutta on mahdollista muuttaa tarpeen vaatiessa. Ulkonevan tason voi asettaa myös seisomakorkeudelle. 

Kaapissa on massiivimäntyiset liukulaatikot sekä Magnolia-sävyiset väriovet ihanilla messinkisillä L-vetimillä. Hyllytasojen paikat voi itse määritellä tikkaissa olevien reikien avulla, reiät ovat 5 cm välein ja näitä on mahdollista lisätä tarpeen vaatiessa. 

Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. 

Huonekalu toimitetaan osissa. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

 

Hyllyn tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat 208 cm korkea, 164,5 cm leveä ja 32 cm syvä.

Runko on luonnonväristä kirkaslakattua mäntyä.

Ulkonevataso on 80x50cm. 

Ovet ovat Mdf maalattuja Magnolia sävyssä, mittoina 70x40 cm. Laatikot ovat massiivimäntyä. Molemmat toimivat Soft Close-toiminnolla. Kokonaisuuteen on yhdistetty kauniit messinkiset L-vetimet, jotka viimeistelevät kokonaisuuden.

Lisätietoja
SKU A5921
Väri Mänty/kirkaslakattu
Korkeus (cm) 208
Syvyys 50
Leveys 164,5
Content 0
Myyntierä PKT