ALENNUS VOIMASSA 11.3.2024 ASTI

Lundian Fredan myymälä on avoinna 5.4. klo 17 asti. Lauantaina 6.4. myymälämme on suljettu.

NYT LUNDIAN TUOTTEET NOPEALLA TOIMITUSAJALLA

Lundian Fredan myymälä on poikkeuksellisesti suljettuna la 20.4. Tervetuloa Lundian ja Finarten ystävämyynneille Hyvinkäälle! 

Laura x Lundia, Fuuga laatikosto

1 869,00 €
Toimitusaika 3-4 viikkoa, tuote menee tuotantoon tilauksen jälkeen
SKU
B922
tai alk. 71,95 € / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 1 869,00 €
Seinäänkiinnitettävä

Lundia x Laura Haimila

"Mä kuulun siihen jengiin, jonka mielestä makuuhuoneesta täytyy löytyä televisio. Illalla vähän telkkaria ja aamulla vähän telkkaria. No mut telkkarin alla oli myös täydellinen tila senkille, koska ikinä ei voi olla liikaa säilytystilaa. Siispä yhteys Lundiaan ja tadaa! Mulla on senkki. Lundiat on tunnetusti maailman helpoin asentaa, mutta mä mielelläni ulkoistan kaikki tällaiset osaavampiin käsiin eli mun senkki asentui Lundian asennuspalvelulla. Kokonaisuus luotiin mun toiveiden mukaan eli kaikki osat ja toiminnallisuudet on muokattavissa omiin tarpeisiin sopiviksi. " - Laura

 

Seinään kiinnitetty Fuuga kokonaisuus koostuu kolmesta 32x64x64cm kokoisesta laatikkomoduulista. Kalusteen kruunaa sileä valkoinen kansitaso. 

Lundia Fuugan moduulit toimitetaan valmiiksi koottuina. Lundia suosittelee aina kalusteen kiinnittämistä seinään. Yhdistele eri kokoisia moduuleja ja luo juuri sinulle sopivin hylly- tai kaappikokonaisuus. 

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan? 

Ota meihin yhteyttä verkkokauppa@lundia.fi, autamme mielellämme. 

 

Senkin tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat 65,6 cm korkea (todellinen korkeus riippuu seinäkiinnityksestö), 192 cm leveä ja 35 cm syvä. 

Liukulaatikot avautuvat painamalla, jonka vuoksi kaluste ei tarvitse vetimiä. Lundia Fuugan laatikoiden kantavuus on max 10 kg/laatikko. Fuuga-sarja on kovaa ja kestävää MDF-materiaalia ja se on valmistettu Suomessa.

Lisätietoja
SKU B922
Korkeus (cm) 65,6
Syvyys 35
Leveys 192 cm
Content 0
Myyntierä PKT