Lundian logistiikka ja tuotanto lomailee 1.-14.7.2024. Tänä aikana tilaukset eivät lähde eteenpäin. Lue lisää täältä.

Alennus voimassa 27.7.-4.8.2024

Classic avohylly, kaksivärinen ulkonevalla tasolla

1 123,00 €
Toimitusaika n. 2 viikkoa
SKU
A4189
tai alk. 44,95 € / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 1 123,00 €

Jätä tuotteen selausikkuna auki muokkauksen ajaksi.

Ohje suunnitteluohjelman käyttöön täällä.

Hyllyssä on 50 cm syvä ulkoneva taso, joten kokonaisuus sopii erinomaisesti esimerkiksi pieniin tiloihin. Huonekalua voi muuttaa helposti jatkossa.

Korkeus 208 cm, leveys 84 cm, syvyys 30 cm/ 50 cm

Tuote sisältää seinäkiinnityksen.

 

Lundia x Kaarle Hurtig

"Hylly tuntuu niin kuin olisi aina ollut täällä – ajatonta, konstailematonta ja kestävää. Oon myös tykänny siitä miten hyllyn leveys toimii luonnollisena rajoittimena kirjoille ja levyille – uusi sisään, vanha ulos pitää laatutason korkeana." - Kaarle

 

Classic kaksivärinen työpiste koostuu 80 cm leveästä hyllyjaksosta. Työpisteessä on luonnonväriset tikkaat yhdistettynä raikkaan valkolakattuihin hyllyihin. Vapaasti sijoiteltavat hyllytasot pitävät kirjat, levyt tai työvälineet siististi tallessa ja työtasona toimiva ulkoneva taso pysyy aina työvalmiudessa. Tikkaissa on mäntyvaneriset täytteet. Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. 

Tämän kokonaisuuden kansainvälinen Monocle-lehti on listannut "Top 25 Best Homeware" -artikkeliinsa. Kaluste tuo työpisteen tyylikkään vähäeleisesti ja helposti joka kotiin, eikä lisäneliöillekään ole tarvetta. Pöytätaso sopii kirjoituspöydän lisäksi täydellisesti vaikka levysoittimelle ja hyllyt puolestaan vinyylilevyille.

Tuote toimitetaan osissa. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan?

Ole yhteydessä meihin verkkokauppa@lundia.fi niin voimme muuttaa kokonaisuutta vastaamaan tarpeitasi.

Työpisteen tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat 208 cm korkea, 84 cm leveä ja 32/50 cm syvä.

Runko on luonnonväristä kirkaslakattua mäntyä.

Ulkoneva taso on 80x50 valkolakattua puuta, kantavuus max 50kg. 

Lisätietoja
SKU A4189
Content 0
Myyntierä PKT