Lundian logistiikka ja tuotanto lomailee 1.-14.7.2024. Tänä aikana tilaukset eivät lähde eteenpäin. Lue lisää täältä.

Lundia x Mia, työpiste

2 520,00 €
Toimitusaika 2 viikkoa, tuote menee tuotantoon tilauksen jälkeen
SKU
A6199
tai alk. 96,95 € / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 2 520,00 €

Jätä tuotteen selausikkuna auki muokkauksen ajaksi.

Ohje suunnitteluohjelman käyttöön täällä.

Lundia x Mia työpiste

"Lastenhuoneet on sellaisia, että iän ja kasvun myötä päivitystarpeita tulee väistämättä. Meidän nuorempi lapsi on nyt viisi vuotias ja hän on kovin kiinnostunut tällä hetkellä kaikenlaisista pöytähommista, kuten askartelusta, rakentelusta ja piirtämisestä. Hän esittikin toiveen omaan huoneeseen tulevasta työpöytää. Otin tämän myötä yhteyttä Lundiaan ja lähdimme heidän suunnittelupalvelun avustuksella rakentamaan sopivaa kokonaisuutta lapsen huoneeseen." - Mia

 

Tämä suloinen ja ennen kaikkea käytännöllinen lastenhuoneen työpiste muodostuu kahdesta 80 cm leveästä hyllyjaksosta. Classic hyllyn runko on luonnonväristä mäntyä tuoden ekologisesti kestävissä metsissä kasvaneen puun kauniin pinnan esiin. Ovet ovat peittomaalattua mdf-materiaalia, joiden taakse saa kätkettyä tavarat, jotka haluaa pois silmien edestä. 

Jakolevyjen ja ovien yhdistelmä luo kokonaisuudesta nokkelan leikkisän, ja juuri lastenhuoneeseen sopivan. Myös kalusteen porrastettu ilme sopii tilaan. Lastenhuoneen säilytyshyllynä avohyllyt toimivat loistavasti ja pienimmätkin perheenjäsenet yltävät tärkeisiin tavaroihinsa. Hyllyä voi huoletta aina muokata ja täydentää vastaamaan kulloistakin sisustusta tai elämäntilannetta.

Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. Huonekalu toimitetaan osissa. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

 

Hyllyn tarkemmat tiedot:

Korkeus: 218 / 148 cm

Levets: 164,5 cm

Syvyys: 30 cm 

Runko on kirkaslakattua mäntyä. Ovet ovat peittomaalattua mdf-materiaalia. 

Lisätietoja
SKU A6199
Content 0
Myyntierä PKT