ALENNUS VOIMASSA 2.1.2024 ASTI

NYT LUNDIAN TUOTTEET NOPEALLA TOIMITUSAJALLA

Piia Kalliomäki x työhuoneen Fuuga

4 665,00 €
Toimitusaika 3-4 viikkoa, tuote menee tuotantoon tilauksen jälkeen
SKU
B806
tai alk. 175,95 € / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 4 665,00 €
Fuuga kaappikokonaisuuden korkeus 196 cm, leveys 192 cm, syvyys 34 cm

Lundia x Piia Kalliomäki

"Kotonamme on Fuugaa kahdessa tilassa: ruokailutilassa matala kaapisto säilyttää tärkeät ammattilehdet ja sekalaiset paperit ja työskentelytilassa korkea kaapisto työssä tarvittavat materiaalit ja kirjat. Arvostan kotimaisuutta, muunneltavuutta ja lisäosien toimitusvalmiutta. Pidän myös Fuugan monipuolisesta valikoimasta, sarjasta löytyy niin perinteinen ovellinen kaappi kuin moderni vetolaatikko. Umpinaisena kaapistona Fuuga antaa luovalle mielelle rauhallisia ja levollisia näkymiä kodissa. Fuuga-kaapistojen päällä pidän esillä vain kauneimmat esineet." - Piia

 

Fuuga on moduuleista koostuva tuotesarja, jonka osia voi yhdistellä vapaasti keskenään vierekkäin ja päällekkäin. Tämä harmoninen valkoinen Fuuga kaapisto koostuu yhdeksästä ovimoduulista ja kolmesta laatikosto moduulista. Kokonaisuuden viimeistelee sileä valkoinen kansitaso kaapin päällä. 

Uv-lakattu, silkkinen pinta on helppohoitoinen ja sormenjälkiä hylkivä. Käsittelyn ansiosta pinta kestää normaalia enemmän kulutusta, kosteutta ja kemikaaleja.

Lundia Fuuga valmistetaan Suomessa. Moduulit toimitetaan koottuna. Jalat tulee kiinnittää itse. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan? 

Ota meihin yhteyttä verkkokauppa@lundia.fi, autamme mielellämme. 

 

Kaapiston tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat korkeus 196 cm, leveys 192 cm ja syvyys 34 cm.

Ovet ja liukulaatikot avautuvat painamalla, jonka vuoksi kaluste ei tarvitse vetimiä. Lundia Fuugan laatikoiden kantavuus on max 10 kg/laatikko. 

Ovimoduulit ovat 32x64x64cm ja 32x64x32cm.

Laatikostomoduuli on 32x62x32cm.

Fuuga-sarja on kovaa ja kestävää MDF-materiaalia.

Lisätietoja
SKU B806
Korkeus (cm) 196
Syvyys 34
Leveys 192 cm
Content 0
Myyntierä PKT