Lundian logistiikka ja tuotanto lomailee 1.-14.7.2024. Tänä aikana tilaukset eivät lähde eteenpäin. Lue lisää täältä.

Vitriinikaappi rottinkiovilla, kirkaslak

2 501,00 €
Varastossa
SKU
A5549
tai alk. 95,95 € / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 2 501,00 €
Vitriinikaapin korkeus 208 cm, leveys 84 cm, syvyys 32 cm

Lundia x Maija Rasila

"Ajattomat asiat sykähdyttävät aina: aito puu ja sen tuoksu, yksinkertaiset ja monikäyttöiset muodot sekä kauniit yksityiskohdat. Luonnonvärinen mänty on kauniin konstailematon, mutta rottinki tuo mukaan ripauksen eleganssia." - Maija

 

Lundia Classic vitriinikaappi on jokaisen tilan katseenvangitsija. Kaappi muodostuu yhdestä 80 cm jaksosta, siinä on kaksi kaunista rottinkitäyteovea ja kaksi kirkaslasitäyteovea. Ovien takana on kaksi hyllytasoa. Mukana tulee neljä upeaa harjattua messinkistä vedintä. Ovet sulkeutuvat vaimeasti sulkeutumismekanismin avulla. Rottinkiovet ovat tällä hetkellä trendikkäät, mutta samalla niin ajattomat.

Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. Rottinkiovet tehdään Riihimäellä ja viimeistellään Hyvinkään logistiikassamme.

Huonekalu toimitetaan osissa. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan? Haluaisitko erilaiset jalat kokonaisuuteen?

Ota meihin yhteyttä verkkokauppa@lundia.fi, autamme mielellämme. 

 

Vitriinikaapin tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat korkeus 208 cm, leveys 84 cm ja syvyys 32 cm.

Ovien kehys on valikoitua oksatonta massiivimäntyä. Ovet ovat korkeus, sivu- ja syvyyssuuntiin säädettäviä, aukeamiskulma 110 astetta.

Lisätietoja
SKU A5549
Väri Mänty/kirkaslakattu
Content 0
Myyntierä PKT