Toimitustavat ja palautusohjeet

TURVALLISTA OSTAMISTA

Lundian myyjä tarkistaa tilauksesi ennen kuin tilaus menee tuotantoon asti. Tällä tavoin pyrimme välttämään virheostokset ja selvittämään asiakkaiden tarpeet jo ennen kuin tuotteet lähtevät meiltä.

Meillä voit maksaa kaikilla yleisimmillä suomalaisilla pankki- ja luottokorteilla sekä pankkien välityksellä. Nyt mukana myös Avardan tuoma lasku- ja osamaksuvaihtoehto.

 

TOIMITUS

Kun ostat yli 150,00 eurolla Lundian verkkokaupasta, toimitamme Suomessa ostokset ilmaiseksi kotiovelle saakka.

Toimituskulut Suomessa alle 150,00 euron ostoksille: Matkahuollon toimipisteeseen alkaen 10,00 € ja kotiin alkaen 25,00 €.

Vallitsevan maailman tilanteen takia ulkomaille suunnattujen lähetyksien rahtikulut ovat nousseet. Jälleenmyyjämme Finnish Design Shop toimittaa joustavasti ympäri maailman. Suositammekin tekemään ulkomaan tilaukset heidän kauttaan. He voivat toimittaa tuotteita oman mallistonsa ulkopuolelta kauttamme. Finnish Design Shopin asiakaspalvelu: info@finnishdesignshop.com


VAIHTO JA PALAUTUS

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus.

Tilauksen mukana saat palautusohjeet, joilla voit veloituksetta palauttaa tuotteet Matkahuollon välityksellä. Lue lisää palautusohjeista täältä.

Jos tarvitset apua palautuksen kanssa, ota yhteyttä: verkkokauppa@lundia.fi tai soita (ma-pe 10-18, la 10-15) numeroon 050 566 1155.