LUNDIA CLASSIC KIRJAHYLLYT

Tuhtia kotimaista täyspuuta. Aikaa kestävä muotoilu. Helppo koota, purkaa, täydentää ja muokata. Aidosti kestävä, ekologinen ja ajaton. Lundia Classic on suomalaisten kotien rakastettu design-klassikko, joka todistetusti kestää isoisältä pojanpojalle.

Lundia Classic tehdään hitaasti kasvaneesta männystä ja melkein kaikki osat tehdään Suomessa.

Lundia Classicin voit muokata ja muuttaa miltei loputtomiin. Se kasvaa tai kutistuu tarpeittesi ja elämäntilanteesi mukaan. Saat samoista osista esimerkiksi eteispenkin, kirjahyllyn, tv-tason, työpisteen, vitriinin tai vaikka vaatekaapin.

Katso tuotteet verkkokaupassa

Voit muokata hyllyä vaihtamalla ovet.

Lundia
Lundia - Configurator

Classic kirjahylly elää kanssasi

Lundia Classic on käytännöllinen ja uskollinen kumppani.
Uusia osia hankkimalla ja vanhoja järjestelemällä saat aina tarpeitasi vastaavan ja tilaan sopivan säilytysratkaisun.

Monipuoliset lisäosat, kuten laatikot, hyllynjakajat ja ovet muuttavat tutun kalusteen kädenkäänteessä aivan uudenlaiseksi. Lastenhuoneen kaluste muuttuu työpisteeksi, olohuoneen hyllykkö kirjastoksi ja eteisen kenkähylly vaikka yöpöydäksi.

Lundia vastustaa kertakäyttökulttuuria. Siksi me takaamme, että Lundia Classic –
malliston tuotteet sopivat yhteen nyt ja tulevaisuudessa.

Tutustu Lundia Classiciin verkkokaupassamme tai käy inspiroitumassa kuvagalleriassamme!

Voit kokeilla erilaisia lakkausvaihtoehtoja painamalla kuvakketta.

Lundia
Lundia
Lundia
Lundia

musta

Tikkaat ja hyllytasot

Tikkaita ja hyllytasoja yhdistelemällä saat juuri sopivankokoisen hyllykön tilaan kuin tilaan.
Tikaskorkeudet: 48, 68, 78, 108, 148, 188, 208, 218, 228, 248 cm. Syvyydet: 22, 30, 40, 50, 60 cm. Hyllyleveydet: 40, 50, 80, 100, 120 cm.

Myymälöidemme varastoissa löytyy miltei aina 30 cm syviä osia. Muut koot tilataan logistiikkakeskuksestamme ja toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Huomaathan, että mustaa Lundia Classicia löytyy vain tietyissä koissa.

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, niin kerromme mielellämme lisää: puh. 010 525 9500 tai email: info@lundia.fi

Löydät helposti kaikki Lundia Classicin osat verkkokaupassamme!

Ovet

Ovia yhdistelemällä luot persoonallisen kokonaisuuden.
Mustat ovet ryhdistävät, lasiset keventävät ja valkoiset tuovat valoa.

Nyt voit myös tilata mdf-ovet monessa upeassa värissä! Kysy lisää: info@lundia.fi tai 010 525 9530.

Ovia vaihtamalla saat aina vain uuden ilmeen kalusteeseesi. Lasiovinen vitriinkaappi muuttuu helposti vaikka vaatekaapiksi kun ovet vaihdetaan umpinaiseksi ja hyllytasot vaihdetaan vaateangoksi ja laatikoiksi. Pienten lasten huoneen lelukaappi saa ehkä kokea kovia, joten uusimmalla ovet ja lisäämällä ulkonevan tason, koululainen saa uudenveroisen työpisteen uusilla ovilla.

Muistathan että kaikki uudetkin ovet käyvät vanhoihin Lundia Classic-tikkaisiin, eli saat uuden kalusteen vain lisäämällä ovet!

Löydät helposti kaikki Lundia Classicin ovet verkkokaupassamme!

Lundia - Image text
Lundia - Image text

Laatikot ja lokerikot

Tavarat piiloon vai esille?
Valitse avohyllyjä, kaappeja, laatikkoja ja lokerikkoja tarpeen
ja tunnelman mukaan.

Matala avohylly muuttuu helposti lelujen säilytyspaikaksi, kirjahylly muuttuu lipastoksi ja työpiste muuttuu vauvan hoitopöydäksi.

Tiesitkö, että Lundia Classicin laatikot kootaan nykyään valmiiksi  Lundian logistiikkakeskuksessa joten esimerkiksi lipaston kasaaminen kotona on nyt entistä helpompaa.

Löydät helposti Lundia Classicin laatikot verkkokaupassamme!

Jakolevyt

Avohyllyn voi helposti muuntaa lokerikoksi tarpeen mukaan.
Jako levyjenavulla lehdet pysyvät järjestyksessä ja pienimmätkin
tavarat löytävät oman paikkansa.

Jakolevyjä löytyy 30cm syvänä  ja 8cm, 18cm, 32cm, 33cm, 37cm ja 38cm korkeina. Värivaihtoehtoina löytyy mänty, valkolakattu ja ruskealakattu.

Löydät helposti Lundia Classicin jakolevyt verkkokaupassamme!

 

Lundia - Image text

Testaa erilaisia ovia ja laatikoita

Lundia Classicin ilmettä vaihdat helposti ovilla, vetimillä,
laatikostoilla ja lokerikoilla.

Käy Lundian kuvagalleriassa inspiroitumassa tai tutustu valikoimaan verkkokaupassamme!

Kuljeta hiirtä kuvakkeiden päältä, niin näet eri ovivaihtoehdot.

Lundia
Lundia
Lundia
Lundia
Lundia
Lundia
Lundia
Lundia
Lundia
Lundia
Lundia
Lundia

Valkoinen antiikkitäyteovi

Lundia - Configurator

Lundia Classic - oppaat

Lundia - Lundia Classic - oppaat

Hinnasto

Lundia Classic -osien hinnat ovat sivuilla 7-25.

Avaa PDF

Luo eettinen sisustus Lundia-kalusteilla

Lundia Classic -kirjahyllyt ja muut kalusteet ovat tuhtia kotimaista täyspuuta. Hyvä kaluste on aidosti kestävä, ekologinen ja ajaton. Lundia vastustaa kertakäyttökulttuuria. Lundia Classic on suomalaisten kotien rakastettu design-klassikko, joka todistetusti kestää isoisältä pojanpojalle. Hyllyt ovat muokattavissa kuhunkin tarpeeseen sopivaksi mittatilaustyön tapaan. Monipuoliset lisäosat, kuten laatikot, hyllynjakajat ja ovet muuttavat tutun kalusteen kädenkäänteessä aivan uudenlaiseksi. Lastenhuoneen kaappi muuttuu työpisteeksi, olohuoneen hyllykkö kirjastoksi ja eteisen kenkähylly on omiaan yöpöytänä.

Lundian matala luonnonvärinen avohylly on täyttä suomalaista mäntyä. Sopii hyvin vaikkapa eteiseen, käytävätilaan, lastenhuoneeseen tai pieneksi kirjahyllyksi, jota voi tarpeen mukaan muokata ja kasvattaa. Hyllyä saa helposti muutettua korkeammaksi tikkaita vaihtamalla tai levennettyä lisätikkaalla ja hyllyillä. Hylly ei kulu muuntelusta vaan kestää aikaa – eettisen sisustamisen avainasia.

Lundia Classicista voit käden käänteessä tehdä viihtyisän ja toimivan työpisteen. Täyspuu materiaalina kestää aikaa ja elämää – se ei kulu ikävännäköiseksi vaan vanhenee arvokkaasti kunnon designin tapaan. Työpisteessä on oltava tarpeeksi säilytystilaa papereille, jotta työpöytä säilyy siistinä. Hyvä valaistus ja innovatiivisesti valitut lisäosat tekevät työpisteestä kauniin osan sisustusta. Jos ei myöhemmin enää tarvitsekaan työtilaa, voi samoista osista muokata vaikkapa eteispenkin, kirjahyllyn, tv-tason, vitriinin tai vaikka vaatekaapin.

Lundian parhaat sisustusideat löydät sivustoltamme, tässä yksi suosittu ajatus: Rytmittämällä hyllyt tismalleen kulloistakin tarvetta vastaavaksi, ne vaikuttavat aina mittatilaustyöltä. Alahyllyt voi mitoittaa vaikkapa säilytyslaatikoiden korkeuden mukaan, keskimmäiset hyllyt sopii säätää suuremmille kirjoille ja ylimmät hyllyt voi tehdä pokkarin mentäviksi. Hylly toimii kätevästi myös tilanjakajana, tarjoten samalla tilaa tavaroiden säilyttämiselle ja kauniille esille panolle.

Kotimainen, männystä tehty Lundia Classic muuntuu tyylikkääksi vitriiniksi viimeistellyillä lasiovilla ja siroilla vetimillä. Lundia Classic -sarjan design on luotu yli 60 vuotta sitten, ja edelleen huonekalut ovat täysin ajassa ja niihin voi ostaa lisäosia ja muokata mieleisekseen. Eettinen sisustaminen on ilo, josta nauttivat myös tulevat sukupolvet!

Samoista osista voit tehdä kirjahyllyn, penkin, lipaston, laatikoston, senkin, työpöydän, vauvan hoitopöydän, yöpöydän tai mitä vain!