Lundia 70 vuotta – special edition hylly

Lundia viettää ensi vuonna 70-vuotisjuhlaa!

Juhlavuoden kunniaksi klassikkohyllystä suunniteltiin upean värinen versio. Hyllyharvinaisuutta valmistettiin vain 100 kappaletta.

Lundia Classic special edition

Kirjoja rakastaville

Uuden värin sai ylleen Lundian myydyin malli, eli se mitoitukseltaan täydellinen kirjahylly. Moderni väri on Tikkurilan Aalto, sävy H440. Kokonaisuus on raikas ja uusi, mutta samalla lämminhenkinen ja tutunoloinen. Vähän niin kuin Lundia itse.

Kaikki sopii yhteen

Lundian vanhat ja uudet osat sopivat ongelmitta yhteen. Tämänkin modernin harvinaisuuden voi yhdistää kellarissa lepäämässä olleisiin osiin ja luoda kotiin jälleen uuden design-klassikon.

Lundia on tuonut kestävää tyyliä yli 600 000 suomalaiseen kotiin ja 70 vuoden aikana on kertynyt 100 miljoonaa myytyä hyllymetriä.

70 vuotta ajattomasti ajassa

Kuinka voi olla yhtä aikaa tiukasti ajassa ja aivan ajaton? Parhaan muotoilun tunnistaa tuosta paradoksista. Lundia on suomalainen perheyritys, jossa on aina uskottu aitoihin asioihin. Aitoon puuhun, aitoihin ihmisiin ja elämää aidosti parantavaan muotoiluun.

Lundia special edition hylly

Hyllyn koko: korkeus 208 x leveys 80 x syvyys 30. Hinta: 699€

Hyllyä esitetään syksyn Habitare-messuilla osastolla 6C46, mutta sen saa ostettua jo nyt Lundian omista myymälöistä ja verkkokaupasta. Klikkaa ja osta verkosta!

Tule mukaan Lundian tiimiin Raisioon!

Olisitko sinä Lundian uusi sisustusmyyjä?

Lundia rekry

Toivomme, että sinulla on kokemusta myyjän työstä, oikeanlaista asennetta uuden oppimiseen ja erinomaista asiakaspalveluasennetta. Toivomme, että olet tuloshakuinen ja kiinnostunut sisustusalasta. Sinulla saa mielellään olla visuaalista silmää ja on plussaa, jos ruuvari pysyy kädessäsi.

Avoinna oleva työpaikka on toistaiseksi voimassa oleva, syksyn ajan osa-aikainen (3-5 vuoroa viikossa) ja tammikuusta alkaen kokoaikainen. Työ sopii erinomaisesti opintojen loppupuolella olevalle opiskelijalle tai jo valmistuneille työnhakijoille.

Raision myymälässä työskentely on monipuolista ja antoisaa. Saat olla mukana monessa yrityksemme työtehtävässä, koska jokapäiväiseen työhön kuuluu asiakaspalvelun ja myymisen lisäksi kalustekokonaisuuksien suunnittelu, kokoaminen ja muun muassa verkkokaupan ja jälleenmyyntitilauksien hoitaminen.

Kysymyksiin ja lisätiedusteluihin vastaa mielellään Raision myymälävastaava Iiris Hollo.

Jos tuntuu, että voisit olla hakemamme tyyppi, laita yksisivuinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse:  iiris.hollo@lundia.fi
Hakuaika päättyy sunnuntaina 27.8.

Kesämökin sisustus

Kesämökillä on ihana sisustaa rennosti, vaalean kesäisillä sävyillä. Mökillä voi olla niukasti tilaa, joten kannattaa hankkia kalusteita, jotka muuntautuvat tarpeen mukaan ja ovat sien aina ajankohtaisia.

Vieraille ja lapsille on hyvä hankkia kerrossängyt, niin mahtuu kivasti enemmän ihmisiä yhteen huoneeseen.

Parvisänky taas antaa tilaa ja toimii hyvin vaikka olohuoneessakin.

Pieni Lundia Classic -hylly toimii hyvin myös ulkona, esimerkiksi kesäkeittiön apuhyllynä, kumisaappaiden ja rantatossujen säilytyshyllynä tai miksei ulkohuussin käsienpesupaikkana!

Katso kuvat ja inspiroidu Minna Jonesin blogissa!

lundia lofty-kerrossanky-minna jones

 

 

 

 

 

 

 

Lundia kalusti Arabian myymälän

Lundia upeasti esillä Arabian uudessa myymälässä!

Arabian uusi myymälä Helsingin keskustassa avattiin huhtikuun lopussa. Myymälä on upea kokonaisuus ja sitä kannattaa tulla katsomaan kauempaakin.

Myymälän kodinomainen sisustus toteutettiin yhteistyössä Lundian kanssa. Esillä on paljon Lundia Classicia eri versioina ja erikoistuutena on myös hylly erikoisvärissä, jota et muualla näe (ainakaan vielä…)!

arabia lundia shop

Muita yhteistyökumppaneita ovat Hakola Huonekalu Oy ja Saari-keittiöt. Suomalainen muotoilu on kauniisti yhdessä edustettuna tässä kohteessa.

Tervetuloa Arabian ensimmäiseen omaan myymälään: Pohjoisesplanadi 23, Hki.

arabia helsinki