Arkisto kuukausittain: : helmikuu 2020

 1. Lundia joutuu luopumaan kahdesta hyllykoosta pitääkseen tuotannon Suomessa

  LUNDIAN TOIMITUSJOHTAJAN AVOIN KIRJE

   

  ”Kotimaisia puutyöntaitajia on yhä vähemmän. Meille Lundialle tämä konkretisoitui noin vuosi sitten keväällä. Pitkäaikainen toimittajamme ilmoitti, että he ajavat tehtaansa alas eivätkä siten jatka Lundia Classic -osiemme toimitusta enää tämän vuodenvaihteen jälkeen. 

  Vaihtoehtoina olivat nyt tuotannon siirtäminen ulkomaille tai valikoiman supistaminen. Koska kotimaisuus, työllistäminen ja lyhyet kuljetusmatkat ovat meille tärkeitä, päätimme pysyä Suomessa. Kesän kiihkeän yhteistyökumppanin metsästyksen jälkeen löysimme onneksemme uuden, osaavan ja eettisen toimittajan Kajaanista. 

  Hintana kotimaiselle työlle on se, että meidän on karsittava tuoteportfoliotamme. Seuraavien vuosien aikana joudumme valitettavasti luopumaan 50 ja 60 senttiä syvistä Lundia Classic -hyllyjen tuotannosta.

  Lue lisää »
 2. Lanternan ja Turun Iskujen Lundia Shopit avattu

  Helsingin Lanternan ja Turun Iskun myymälöiden Lundia Shopit ovat nyt auki. Tervetuloa ihastelemaan kahden suomalaisen tekijän yhteistyötä!
   
  Shopeissa palvelee Lundian työntekijä, joka auttaa suunnittelussa ja oikeiden osien löytämisessä.
  Löydät myymälöistä myös pienet varastot Lundia-tuotteita. Mukaan saat heti kannatinnastat, seinäkiinnikkeet, tukiristikot ja 30-syviä tasoja sekä avotikkaita.
  Tarkemmat varastosaldot kannattaa toki aina kysyä suoraan myymälästä.
   
   
   
  Lundia Shop Isku Lanterna
  Varikkotie 2
  00880 Helsinki
  Puh. 010 525 9530  
  Ma-pe 10-20
  La 10-18
  Su 12-18
   
  Lue lisää »