LUNDIA HETKI UUDET KANKAAT

Hetki-vuodesohvan kangasvalikoima on kasvanut jopa 10 upealla kangasuutuudella! 

Hetki on vuodesohva, jonka massiivipuinen runko ja muhkeat pehmusteet kutsuvat viettämään luovaa taukoa. Sohvan idea sai alkunsa siitä, kun mietimme millainen olisi ihanin sohvan, day bedin ja vierasvuoteen yhdistelmä.

Sohvaa on saatavilla tammisella rungolla ja kirkaslakatulla koivurungolla. Ajaton vuodesohva muuntautuu helposti vuoteeksi vetämällä etuosan pidemmäksi laverivuoteeksi.

 

PILOT KANGAS - SPECIAL EDITION

Lundian 75 -vuotis juhlavuoden kunniaksi Hetki-sohvaa on saatavilla upealla Pilot buklee-kankaalla. Nyt kannattaakin tarttua Hetkeen, sillä erikoisväriä on saatavilla vain juhlavuoden ajan.

Tämä kaunis buklee-kangas yhdistää merinovillan pehmeyden ja intensiivisen värin, kontrastisten lankojen kiiltoon. Kangas on luotu kutomalla yhdistelmällä tiukkoja ja löysä lankoja, jotka jättävät pieniä silmukoita ja ympyröitä tekstiilin pintaan. Pintarakenne ja värin epätasaisuus luovat erittäin hienostuneen ilmeen kankaalle.

Pilot-kankasta on saatavilla kolmessa herkullisessa sävyssä pinkkinä, sinisenä sekä viininpunaisena. Ajaton vuodesohva muuntautuu helposti vuoteeksi vetämällä etuosan pidemmäksi laverivuoteeksi.

RE-WOOL KANGAS

Re-wool kangas on valmistettu 45 % kierrätetystä villasta, ja se on rikas ja ympäristöystävällinen verhoilutekstiili. Tekstiili on osittain valmistettu käyttämällä uudelleen Kvadratin Iso-Britannian lankakehräysjätteitä. Kankaan on suunnitellut Margrethe Odgaard.

"Ajatuksena oli luoda sekä rehellinen että ympäristöystävällinen – runollinen tekstiili kierrättämällä Kvadratin omasta tuotannosta jäänyttä materiaalia" - Margrethe Odgaard

Tummemman taustan värikkäitä ompeleita muistuttava Re-wool sisältää poikkeuksellisen syvän värin ja luo dynaamisen leikin tekstiilin pintaan.

Re-wool kangasta on saatavilla sävyissä mustikka, sinapinkeltainen, roosa ja sininen. Ajaton vuodesohva muuntautuu helposti vuoteeksi vetämällä etuosan pidemmäksi laverivuoteeksi.

STORY KANGAS

Kokonaan Euroopalaisesta kierrätetystä materiaalista luotu Story kuuluu Lauritzonin Greencare-mallistoon. Kestävä ja jämäkkä Story on GRS-sertifoitu ja vesipestävä. Kankaan värit on suunniteltu Ateljé Lauritzonissa, ja kierrätetyn kuidun ansiosta värit ovat ainutlaatuisia ja moniulotteisia.

Lauritzonin Greencare-kankaat on valmistettu kierrätysjätteestä ja ovat ympäristöystävällisempi valinta. Lue lisää greencaresta täältä.

Story kangasta on saatavilla sävyissä beige, hiekka sekä tumman harmaa. Ajaton vuodesohva muuntautuu helposti vuoteeksi vetämällä etuosan pidemmäksi laverivuoteeksi.

TUTUSTU HETKI-VALIKOIMAN UUTUUKSIIN