Puun syleilyssä on lupa hengähtää. Syksyllä julkistetaan Lundian kauden tuoteuutuus, Hetki-niminen sohva, jonka massiivipuinen runko ja muhkeat pehmusteet kutsuvat viettämään luovaa taukoa.  

”Hetki on mielestäni juuri täydellisen napakan kokoinen: pituutta sillä on 205 cm ja syvyyttä 85 cm. Leveydeltään Hetki joustaa, sillä nokkaunia pidemmällä tauolle rungon voi avata 120 cm leveäksi vuoteeksi”, kertoo Lundian markkinointipäällikkö Iiris Hollo.

”Hetki syntyi, kun mietimme millainen olisi ihanin sohvan, day bedin ja vierasvuoteen yhdistelmä”, hän jatkaa.

 

"Kun sain tehtäväksi suunnitella vuodesohvan Lundialle, palasin hetkeksi lapsuuteni mummolaan, jossa yövyimme aina levitettävissä laverivuoteissa. Minulle Lundia edustaa kotimaisuutta, kauneutta ja sukupolvien yli kestävää laatua. Halusin luoda sohvan, joka kestää sekä aikaa että käyttöä. Näin syntyi Lundia Hetki", sanoo sohvan suunnitellut muotoilija Petteri Häkkinen.

Lundia Hetkeä saa koivu- ja tammirungolla. Hintaa Hetkelle tulee alkaen 1.695 euroa, riippuen rungon ja kankaan materiaaleista. Kotimainen design ja valmistus Suomessa.

Lundia Hetki lanseerataan lokakuun aikana. Tervetuloa tutustumaan!

Jos haluat tiedon sohvan lanseerauksesta, voimme lisätä sinut kiinnostuneiden listaan. Laita meille viestiä verkkokauppa@lundia.fi  tai tilaa uutiskirjeemme täältä.