Lundian logistiikka ja tuotanto lomailee 1.-14.7.2024. Tänä aikana tilaukset eivät lähde eteenpäin. Lue lisää täältä.

Alennus voimassa 27.7.-4.8.2024

Hetki -vuodesohva, koivurunko

Alkaen 2 795,00 €
Toimitusaika 8-10 viikkoa
Vain %1 jäljellä
SKU
Hetki -vuodesohva, koivurunko
tai alk. 106,95 € / kk

Leveys 205 cm, syvyys 85 cm, istuinkorkeus 42 cm, korkeus 84 cm. Vuoteen koko levitettynä on 120 cm.

Lundia Hetki

Puun syleilyssä on lupa hengähtää. Hetki-niminen sohva, jonka massiivipuinen runko ja muhkeat pehmusteet kutsuvat viettämään luovaa taukoa.

Hetki syntyi, kun mietimme millainen olisi ihanin sohvan, day bedin ja vierasvuoteen yhdistelmä.

"Kun sain tehtäväksi suunnitella vuodesohvan Lundialle, palasin hetkeksi lapsuuteni mummolaan, jossa yövyimme aina levitettävissä laverivuoteissa. Minulle Lundia edustaa kotimaisuutta, kauneutta ja sukupolvien yli kestävää laatua. Halusin luoda sohvan, joka kestää sekä aikaa että käyttöä. Näin syntyi Lundia Hetki"

- sanoo sohvan suunnitellut muotoilija Petteri Häkkinen.

 

Hetki-sohvaa saa tammisella rungolla ja kirkaslakatulla koivurungolla. Sohva on ajaton vuodesohva. Kangasvaihtoehtoja koivurungolla löytyy 13 erilaista. Sohvatyynyjen materiaali on vaahtomuovi ja polyesterivanu. Sohvan voi muuntaa helposti vuoteeksi vetämällä etuosan pidemmäksi laverivuoteeksi.

 

Hoito-ohjeet

Asennusohje

 

Sohvan päällisten pesu on mahdollista paikallisesti. Jos kangas tahraantuu, suosittelemme avaamaan vetoketjun ja asettamaan tyynyn ja sohvakankaan väliin tekstiilin, jotta tyynyyn ei imeydy kosteutta. Tahran poistoon suosittelemme tekstiilipesuainetta.

 

Sohva on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Suunnittelija on Petteri Häkkinen.

Leveys 205 cm, syvyys 85 cm, istuinkorkeus 42 cm, korkeus 84 cm. Vuoteen koko levitettynä on 120 cm.

Story

Kokonaan Euroopalaisesta kierrätetystä materiaalista luotu Story kuuluu Lauritzonin Greencare-mallistoon. Kestävä ja jämäkkä Story on GRS-sertifoitu ja vesipestävä. Kankaan värit on suunniteltu Ateljé Lauritzonissa, ja kierrätetyn kuidun ansiosta värit ovat ainutlaatuisia ja moniulotteisia.

Lauritzonin Greencare-kankaat on valmistettu kierrätysjätteestä ja ovat ympäristöystävällisempi valinta. Lue lisää greencaresta täältä.

50.000 Martindale

75% recycled CO, 25% recycled PES

Muru

Pehmeä villasekoitebuklee Muru on tyylikäs katseenvangitsija, sekä helppohoitoinen Easycare-kangas. Kudottu eläväinen pinta luo modernin ilmeen kankaaseen. Laaja värivalikoima ihastuttavia sävyjä on suunniteltu Ateljé Lauritzonissa.

Easycare-kankaat valmistetaan kestävistä ja sileistä kuiduista, joiden ansiosta kankaat ovat luonnostaan vesipestäviä ja helposti puhdistettavia. Oeko-Tex ja Reach-sertifioituihin Easycare-kankaisiin ei ole lisätty kemikaaleja tai jälkikäsittelyaineita ja siksi ne ovat turvallisia ja vastuullisia. Tästä syystä Lauritzonin Easycare-kankaita suosivat etenkin lapsiperheet, lemmikkien omistajat, allergikot.

60.000 Martindale

59% PAN, 29% PES, 12% WO

Re-wool

Re-wool kangas on valmistettu 45 % kierrätetystä villasta, ja se on rikas ja ympäristöystävällinen verhoilutekstiili. Tekstiili on osittain valmistettu käyttämällä uudelleen Kvadratin Iso-Britannian lankakehräysjätteitä. Kankaan on suunnitellut Margrethe Odgaard.

"Ajatuksena oli luoda sekä rehellinen että ympäristöystävällinen – runollinen tekstiili kierrättämällä Kvadratin omasta tuotannosta jäänyttä materiaalia"  -Margrethe Odgaard

Tummemman taustan värikkäitä ompeleita muistuttava Re-wool sisältää poikkeuksellisen syvän värin ja luo dynaamisen leikin tekstiilin pintaan.

100.000 Martindale

45% kierrätettyä villaa, 45% villaa, 10% nylonia

 

Lisätietoja
SKU Hetki -vuodesohva, koivurunko
Content 0