Lundian logistiikka ja tuotanto lomailee 1.-14.7.2024. Tänä aikana tilaukset eivät lähde eteenpäin. Lue lisää täältä.

Hilla x Classic rottinkisenkki

4 146,00 €
Toimitusaika 3-4 viikkoa, tuote menee tuotantoon tilauksen jälkeen
SKU
A5747
tai alk. 156,95 € / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 4 146,00 €

Jätä tuotteen selausikkuna auki muokkauksen ajaksi.

Ohje suunnitteluohjelman käyttöön täällä.
Rottinkisenkin kokonaismitat ovat 109 cm korkea, 285,1 cm leveä ja 32 cm syvä.

Lundia x Hilla Stenlund

"Päädyimme hankkimaan lastenhuoneeseen klassista ja ajatonta Lundian hyllykköä lämpimässä ruskeassa sävyssä. Lundian hyllyt ja kirjahyllyt ovat minulle hyvin tuttuja jo omasta lapsuudesta ja lastenhuoneestani. Olen leikkinyt lapsena huoneessa, jossa lelut järjesteltiin Lundian hyllyille. Myös naapurissa asuvilla kavereilla oli samanlaiset Lundian hyllyt. Minulle Lundiassa on siinä mielessä tunnearvoa ja ihania muistoja vuosien takaa. Hyllyt kestävät pitkään ja kuka tietää, vaikka näitä löytyisi myöhemmin tyttöjen opiskeluasunnoista." - Hilla

 

Classic rottinkisenkki koostuu kahdesta 100 cm leveästä osiosta ja yhdestä 80 cm leveästä osiosta. Kokonaisuudessa käytetyt rottinkiovet takaavat huoneeseen seesteisemmän yleisilmeen, kun kaikki eriväriset lelut eivät paista hyllyiltä, vaan ovat kivasti ovien takana piilossa. Hyllyjä ja ovia voi lisätä tai poistaa, ja muutenkin Lundian osista voi rakentaa monenlaisia kokonaisuuksia. Rottinkiosan jatkeeksi on valittu hieman matalampaa 78 cm korkuista avohyllyä, jonka päälle voi muodostaa esimerkiksi kauniin asetelman leluista tai laittaa pöytävalon tunnelmaa luomaan.

Tuote toimitetaan osissa. Lundia Classic valmistetaan Suomessa hitaasti kasvavasta kotimaisesti männystä. Rottinkitäyte oveen valmistetaan lähellä Riihimäellä, ja sitä työstävät meille tutut puusepät.

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan? 

Ota meihin yhteyttä verkkokauppa@lundia.fi, autamme mielellämme. 

 

Rottinkisenkin tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat 109 cm korkea, 285,1 cm leveä ja 32 cm syvä.

Runko on ruskelakattua mäntyä.

Rottinkiovien kehys on valikoitua oksatonta massiivimäntyä. Ovet ovat korkeus, sivu- ja syvyyssuuntiin säädettäviä, aukeamiskulma 110 astetta. Soft-close ovet on viimesteilty ihanilla messinkisillä nuppivetimillä.

Lisätietoja
SKU A5747
Korkeus (cm) 109
Syvyys 32
Leveys 285,1
Content 0
Myyntierä PKT