Lundian logistiikka ja tuotanto lomailee 1.-14.7.2024. Tänä aikana tilaukset eivät lähde eteenpäin. Lue lisää täältä.

Senkki rottinkiovilla, ruskealakattu

2 820,00 €
Toimitusaika n. 4-5 viikkoa
SKU
A5498
tai alk. 107,95 € / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 2 820,00 €
Leveys 164,5 cm, korkeus 79 cm, syvyys 32 cm.

Lundia x Elisa Koskinen

"Tää Lundian uusi rottinkimallisto on aivan ihana. Lundien osien tuotanto on Suomessa ja sekin on musta super fiksua, että noita rottinkiovia saa ostaa yksittäin. Eli jos sulla on kotona vanhaa Lundiaa ja haluut siihen vaan ovet, se onnistuu Tää näyttää meillä siltä, että se olis ollut tossa aina, asettui heti kodiksi." - Elisa

 

Classic rottinkikaappi koostuu kahdesta 80 cm leveästä osiosta. Senkki rottinkiovilla on oiva valinta pitämään tavarat järjestyksessä ja se sopii mihin vain kodin tilaan. Kaapissa on neljä kaunista rottinkitäyteovea. Mukana tulee neljä nuppivedintä. Ovet sulkeutuvat vaimeasti sulkeutumismekanismin avulla. Ovien takaa löytyy yksi hyllytaso, jonne voi asetella kodin kirjat tai astiat. Kaapissa on vanerinen takalevy. Rottinkiovet ovat tällä hetkellä trendikkäät, mutta samalla niin ajattomat.

Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. Rottinkiovi valmistetaan Riihimäellä ja viimeistellään Lundian logistiikassa Hausjärvellä.

Huonekalu toimitetaan osissa. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

 

Senkin tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat 79 cm korkea, 164,5 cm leveä ja 32 cm syvä.

Runko on ruskealakattua mäntyä.

Rottinkiovien kehys on valikoitua oksatonta massiivimäntyä. Ovet ovat korkeus, sivu- ja syvyyssuuntiin säädettäviä, aukeamiskulma 110 astetta. 

Lisätietoja
SKU A5498
Väri Ruskealakattu
Content 0
Myyntierä PKT