Lundian logistiikka ja tuotanto lomailee 1.-14.7.2024. Tänä aikana tilaukset eivät lähde eteenpäin. Lue lisää täältä.

Rune x kirjahylly rottinkiovilla

5 380,00 €
Toimitusaika 3-4 viikkoa, tuote menee tuotantoon tilauksen jälkeen
SKU
A5868
tai alk. 202,95 € / kk
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 5 380,00 €

Jätä tuotteen selausikkuna auki muokkauksen ajaksi.

Ohje suunnitteluohjelman käyttöön täällä.

Lundia x Rune Kjelseth

"When we moved into our new home I knew I wanted a big shelf on this wall! This shelf from Lundia is beyond what I had dreamed of! You can basically make your own shelf, choosing the height, width, add and take away drawers and shelfs so that it can be exactly what you want." - Rune

 

Tämä upea, leikkisä Classic-rottinkikirjahylly on olohuoneen katseenvangitsija. Kokonaisuus muodostuu kolmesta hyllyjaksosta, joiden leveydet ovat 50cm, 80cm ja 100cm. Kokonaisuudessa on kauniin epäsymmetrinen, mutta kuitenkin ajaton ilme. Siinä on käytetty eri kokoisia rottinkitäyteovia, jotka on viimeistelty ihanilla messinkisillä L-vetimillä. Hyllyssä on myös eri kokoisia valkolakattuja mäntyisiä vetolaatikoita. Ovien ja vetolaatikoiden taakse saa kätevästi piiloon kaikki tavarat, jotka haluaa pois näkyvistä.

Lundia Classic tehdään Suomessa suomalaisesta, vapaastikasvaneesta männystä. Rottinkiovi valmistetaan Riihimäellä ja viimeistellään Lundian logistiikassa Hausjärvellä.

Huonekalu toimitetaan osissa. Suosittelemme aina kalusteen kiinnittämistä seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla.

Oletko kiinnostunut tästä tuotteesta, mutta haluaisit tehdä siihen muutoksia? Onko kokonaisuus liian korkea tai leveä tilaan? Ole yhteydessä meihin verkkokauppa@lundia.fi niin voimme muuttaa kokonaisuutta vastaamaan tarpeitasi.

 

Kirjahyllyn tarkempi kuvaus:

Kokonaismitat ovat korkeus 218cm, leveys 235cm ja syvyys 32 cm.

Runko on valkolakattua mäntyä.

Rottinkiovien kehys on valikoitua oksatonta massiivimäntyä. Ovet ovat korkeus, sivu- ja syvyyssuuntiin säädettäviä, aukeamiskulma 110 astetta. Ovissa on messinkiset L-vetimet. 

Vetolaatikot ovat valkolakattua sileää mäntyä ja ne avautuvat painamalla, jonka vuoksi kaluste ei tarvitse vetimiä.

Lisätietoja
SKU A5868
Korkeus (cm) 218
Syvyys 32
Leveys 235
Content 0
Myyntierä PKT