Lämpimästi tervetuloa kanta-asiakasiltaan

Toivotamme kaikki tervetulleeksi Lundian Fredan myymälään torstaina 8.12. klo 17-19 välillä. 

Tapahtumassa mukana Metsä/Skogen ja kirjakauppa NIDE. Illan aikana pääset maistelemaan Metsä/Skogenin hunaja- ja teevalikoimaa. Myymälässä vierailevat kirjailijat Sara Karlsson ja Pia Sievinen, jotka kertovat kirjastaan Elämää päin klo 17.30 alkaen.

Myymälässä mahdollisuus tehdä vastuullisia joululahjaostoksia Lundian, Metsä/Skogenin ja NIDE:n valikoimasta. Tarjoamme illan aikana kaikki Lundian System-säilytyslaatikot -50% hintaan.

Tarjoamme pientä suolaista sekä makeaa teehetken parissa. Ilmoittauduthan tapahtumaan alla olevan linkin kautta, näin vältymme ruokahävikiltä. Kaikkien kävijöiden kesken arvomme ihanan lahjan. Lämpimästi tervetuloa!

 

Paikka ja aika

Fredrikinkatu 45, 00100 Helsinki

Torstaina 8.12. klo 17-19.

Ilmoittautuminen täältä.

Metsä/Skogen

on moniaistillinen lifestyle-brändi. Yritys on Suomen ensimmäinen elämyksellinen ja ekologinen concept
store, jonka kaikki tuotteet ja palvelut ammentavat pohjoisen metsän virkistävästä ja rauhoittavasta energiasta.

 

Suomalainen metsä

Yritys tuo suomalaisen metsän arkeesi ja juhlaasi vastuullisesti tuotettujen, kotimaisten tuotteiden muodossa. Kaikissa Metsä/Skogenin tuotteissa on samaa parantavaa energiaa kuin metsässä – ne on tehty rakkaudella, ajatuksella ja maailmaa ja ihmisiä säästäen.

 

"Missionamme on edistää ihmisten ja metsien hyvinvointia, inspiroida sinua vastuullisten tuotteiden muodossa ja kunnioittaa suomalaista metsää."

Tuotevalikoima

Löydät Metsä/Skogenin tuotemaailmasta niin villiruokia, luonnonkosmetiikkaa ja lifestyle-tuotteita kotiin ja lahjaksi. Samalla kun ostat heidän tuotteitaan, suojelet suomalaista ikimetsää. Metsä/Skogen lahjoittaa 2 % liikevaihdostaan Luonnonperintösäätiölle.

 

Tuotteista

Metsä/Skogenissa voi virkistäytyä vihreyden keskellä, haistella metsän tuoksuja, kokeilla hoitoja, maistella ruokaa tai käpertyä päiväunille riippuvaan pesään.
Heiltä voi ostaa ekologiseen slow living -elämäntyyliin sopivia,100 prosenttisen vastuullisesti tuotettuja ajattomia tuotteita – tuoda kuin matkamuistona palan metsän parantavaa energiaa kotiin.

NIDE-kirjakauppa

on palveleva, itsenäinen kirjakauppa Helsingin Punavuoressa, Design Districtin ytimessä vuodesta 2015. Myymälöitä on kaksi, alkuperäinen kivijalkaliike sijaitsee Helsingissä Fredrikinkadulla, ja uudempi Nide MUJI Kauppakeskus Kampissa.

 

Tarina

Nide syntyi hiljalleen kypsyneestä ajatuksesta ideaalista kirjakaupasta. Olemme vakuuttuneita siitä, että henkilökohtainen palvelu ja laadukas, mietitty kirjavalikoima ovat ensiarvoisen tärkeitä. Palvelemme mielellämme tarjoamalla laajan kirja-, lehti- ja paperituotevalikoiman sekä auttamalla löytämään sopivaa luettavaa tilanteeseen kuin tilanteeseen, omaksi iloksesi tai lahjaksi. - Terhi ja Joose, Nide kirjakaupan perustajat

 

"NIDE - Kohtaamispaikka kirjojen ystäville Helsingin Punavuoressa, Design Districtin ytimessä."

Tuotevalikoima

Kaupan tuotteet on valittu huolella, rakkaudella kirjaa kohtaan. Valikoimasta löydät laajan valikoiman kotimaista ja ulkomaista kirjallisuutta; romaaneja, tietoa, runoutta, taidetta, muotia, designia, lehtiä, lastenkirjoja ja muistikirjoja. Tervetuloa tutustumaan!

Lundiaa on valmistettu Suomessa vuodesta 1948.

Kumppanuus Metsä/Skogenin ja NIDE-kirjakaupan kanssa on meille luonnollinen tapaa jatkaa yhteistyötä pienyritysten kanssa. Haluamme kaikki osaltamme vaalia kivijalkakauppojen kehitystä, ja samalla tuoda yhteisiä arvoja esille kuten kotimaisuus ja tarkkaan valikoidut laadukkaat tuotteet.