Tiinan sisustuspulma

Tiinan toiveissa oli saada enemmän säilytystilaa ja nimenomaan lisätilaa vaatteiden säilytykselle. Toiveena oli myös, että jatkettaisiin jo olemassa olevaa Classic tv-tasoa, jotta kalusteista saadaan yhteinäinen kokonaisuus. 

Olohuoneen pitkälle seinälle suunniteltiin tv-tason viereen korkea kaapisto, jonka sisään mahtuu kaikki Tiinan viikattavat vaatteet ja muuta säilytystavaraa.

Jotta Lundian jo olemassa oleva Classic tv-taso voitaisiin hyödyntää, päädyttiin samaan syvyyteen myös vaatekaappiosuuden kanssa. Tiinan olohuone toimii pienessä asunnossa myös makuuhuoneena ja työhuoneena, joten tilaan haluttiin monipuolinen säilytysratkaisu, joka sopisi tilaan. 

"Se on jollain tavalla mahtavaa ja lohdullista, että kodin tai sisustuksen ei pidä tai tarvitse olla ikinä valmis. Elämä soljuu jatkuvasti eteenpäin, tarpeet ja mieltymyksetkin toisinaan vaihtelevat siinä matkan varrella."

Tiina @muitaihania

Lundia Tuike kattospotti punaruskeaLundia Tuike kattospotti punaruskea

Lundian suunnittelupalvelu apuna suunnittelussa

Kävimme suunnittelukäynnillä Tiinan ihastuttavassa kodissa. Voit tilata sisustusammattilaisemme suunnittelukäynnille kotiisi pääkaupunkiseudulla. Kotikäyntipalvelu mahdollistaa tilaan sopivan, yksilöllisen kalustesuunnittelun.

Sisustusmyyjämme Irina aloitti suunnittelun tilan mittaamisella, jolla varmistettiin että kaluste sopii hyvin tilaan. Tiinalla oli melko selkeät toiveet säilytystarpeista, sävyistä sekä materiaaleista.  Siirryttiin nopeasti suunnittelun pariin ja piirtämään kalustetta Lundian 3D-suunnitteluohjelmalla.

Katsottiin yhdessä Tiinan kanssa eri materiaalivaihtoehtoja, ja nopeasti hyllyn runkomateriaaliksi valikoituikin valkolakattu massiivimänty. Tiinalla on upean persoonallinen koti ja paljon värikkäitä sisustuselementtejä, joten tilaa haluttiin rauhoittaa valkolakatulla Classic rungolla. Eri kokoisilla ja sävyisillä ovilla ja laatikoilla tuotiin taas toivottua leikkisyyttä kalusteeseen. Sävyiksi valikoitui magnolia ja cashmere. Tiina ihastui suloisiin messinkisiin nuppivetimiin, jotka viimeistelevät koko hyllykokonaisuuden. 

Kurkkaa Instagramin puolelta miten suunnittelu Tiinan kotona eteni

 

Kaipaatko suunnitteluapua oikeanlaisen Lundia ratkaisun löytämisessä?

Lundian suunnittelupalvelu auttaa löytämään juuri oikeat ratkaisut omiin tarpeisiin. Sisustusammattilaisemme auttavat mielellään ratkaisemaan tilan kuin tilan sisustuspulmat hyödyntäen monipuolista tuotevalikoimaa.

Tarjoamme suunnittelupalvelua kotikäynti-, myymäläsuunnittelu- sekä etäpalvelun muodossa.

Lundia Liekki seinävalaisin ultramariiniLundia Liekki seinävalaisin ultramariini

Hyllyn kokoaminen ja järjestely

Tiinan kokonaisuus asennettiin Lundian asennuspalvelun avulla. Palvelu on vaivaton ostajalle, sillä asentaja tuo tuotteet mukanaan, viimeistelee ovien ja laatikoiden säädöt ja kiinnittää kalusteen seinään sekä vie pakkausmateriaalit mukanaan.

Asentajamme toimii pääkaupunkiseudulla, voit aina olla yhteydessä ja tiedustella asennusta omalle asuinalueellesi. Ammattilaisemme auttavat mielellään myös muuttotilanteissa tai täydennysosien asennuksessa.

 

Classic säilytysjärjestelmä, jossa on paljon eri kokoisia ovia ja liukulaatikoita, kätkee sisäänsä vaatteiden lisäksi paljon muutakin säilytystavaraa kuten lankoja, johtoja ja  kosmetiikkaa. Kaappiin jätettiin Tiinan toiveesta yksi avohylly, johon hän saa itselleen tärkeät säilytystavarat kuten korurasian suoraan käden ulottuville. 

Lundia Liekki seinävalaisin ultramariiniLundia Liekki seinävalaisin ultramariini

"Olkkarissa on nyt sievää, ihanaa ja käytännöllistä. Eikä valkoinen ripauksella harmaata näytä ollenkaan tylsältä, vaikka värikylläisessä kodissa vois luulla!

Tiina @muitaihania

Lundia Soihtu lattiavalaisin hiekan sävyLundia Soihtu lattiavalaisin hiekan sävy
Lundia Soihtu lattiavalaisin hiekan sävyLundia Soihtu lattiavalaisin hiekan sävy
Lundia Soihtu lattiavalaisin hiekan sävyLundia Soihtu lattiavalaisin hiekan sävy