Voit päivittää olemassa olevaa Lundiaasi tai ostaa uuden kalusteen värikkäillä ovilla ja laatikoilla.
Tikkurilan Tunne Väri-kartasta olemme valinneet kahdeksan sävyä, jotka sopivat erityisen hyvin männyn kanssa.
Vaihtamalla ovet ja laatikot tai niiden värit, voit helposti päivittää olemassa olevan kalusteen ja muuttaa sen ilmettä täysin.
Ovet ja laatikot tehdään mdf-levystä ja ovat kestäviä ja täysin sileitä, joihin voit halutessasi lisätä vetimet.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!
Puh: 010 525 9530 tai info@lundia.fi

Lundia on kaikkien kirjahyllyjen klassikko. Kirjahylly on kuitenkin vain yksi vaihtoehto tälle laadukkaalle kalusteelle, ja Lundian osista rakennat unelmiesi hyllyn tai hyllykön, oman maun ja tarpeen mukaan. Kokovaihtoehtoja on paljon, ja värejäkin on moneen makuun. Voit tehdä hyllystä avonaisen, umpinaisen, korkean, kapean, leveän, matalan tai jotain siltä väliltä.
Lundia Classic on suomalaisten kotien rakastettu design-klassikko, joka todistetusti kestää isoisältä pojanpojalle. Hyllyt ovat muokattavissa kuhunkin tarpeeseen sopivaksi mittatilaustyön tapaan. Monipuoliset lisäosat, kuten laatikot, hyllynjakajat ja ovet muuttavat tutun kalusteen kädenkäänteessä aivan uudenlaiseksi. Lastenhuoneen kaappi muuttuu työpisteeksi, olohuoneen hyllykkö kirjastoksi ja eteisen kenkähylly on omiaan yöpöytänä.

Lundian lipastot sopivat moneen kotiin ja makuun. Vaihtamalla laatikot, vetimet, ovet tai jalat, voit muunnella kalusteen melkein loputtomiin. Löydät taatusti senkin tai laatikoston joka sopii juuri sinun kotiin tai toimistoon.
Valitse lipastoosi laatikot, ovet ja vaikkapa huomaamattomat, modernit vetimet. Saat paljon säilytystilaa kauniista kalusteesta.
Voit valita haluatko tipmatic- tai soft close-mekanismin. Toinen helpottaa laatikoiden avaamista ilman vetimiä ja toinen tekee sulkemisen hiljaiseksi ja miellyttäväksi. Saat laatikostot monessa eri koossa, joten varmasti löytyy sopiva myös ahtaampiin tiloihin kuten eteiseen, käytävään tai pieneen makuuhuoneeseen. Valkoinen väri tuo tilaan myös valoa ja ilmavuutta.
Säilytystilaa tarvitaan aina. Lundian kalusteet on suunniteltu siten, että niitä on aina helppo täydentää ja muokata kuhunkin
elämäntilanteeseen sopivaksi.

Lundia tarjoaa ratkaisuja melkein mihin säilytystarpeeseen tahansa. Voit aloittaa pienen pienellä avohyllyllä esimerikiksi eteiseen ja lisätä samalle hyllyrungolle hyllytasoja, ovia, laatikoita. Voit suurentaa pienen pientä hyllyä lisäämällä sen viereen korkeita tikkaita, ja rakentaa säilytyskaluste juuri sinun tarpeiseesi. Kun muutat, tai kun tilanne muuttuu, hyllyn on helppo purkaa, pakata ja rakentaa uudestaan samanlaisena tai täysin erilaisena.
Sataprosenttista puuta oleva Lundia Classic muuntuu tyylikkääksi vitriiniksi viimeistellyillä lasiovilla ja siroilla vetimillä. Lundia Classic -sarjan design on luotu yli 50 vuotta sitten, ja edelleen huonekalut ovat täysin ajassa ja niihin voi ostaa lisäosia ja muokata mieleisekseen. Eettinen sisustaminen on ilo, josta nauttivat myös tulevat sukupolvet!
Pienehkön koon puolesta vitriini sopii hyvin myös ruokailutiloihin ja keittiöön. Vitriiniä voi käyttää astiakaappina tai laittaa tavaroita kauniisti esille lasiovien suojaan. Vitriinikaappi on jatkettavissa helposti suuremmaksi kokonaisuudeksi, joten se sopii aina täydellisesti erilaisiin sisustusratkaisuihin ja käyttötarkoituksiin. Poistamalla ovet kaappi muuttuu jälleen avohyllyksi.

Lundialta löytyy kalusteita niin isoille kuin pienillekin lapsille. Mäntyiset kalusteet ovat turvallinen valinta, koska niissä ei käytetä myrkkyjä tai muita haitallisia aineita. Puu on todistetusti hyväksi ihmiselle, sekä lapsille että aikuisille. Lundia Classicista voit tehdä melkein mitä vaan; hoitopöydästä vaatekaappiin. Ja kun lapsi kasvaa ja muuttaa pois kotoa, Lundia Classic voi seurata mukana taas uutena kalustekokonaisuutena, koska sehän tunnetusti kestää isältä pojalle.
Lundia Fuugan kalusteet taas tehdään kestävästä mdf-levystä ja moduuleja muuttamalla, saat kalusteen joka kasvaa lapsesi mukana. Valitse laatikot, ovet ja jalat oman maun mukaan, ja saat monikäyttöisen ja modernin kalusteen.
Lundia Lofty -sängyt tehdään tottakai Suomessa laadukkaista raaka-aineista ja sänkymallistolle on myönnetty EN 747-1:2007 turvallisuus- ja kestävyysstandardin.

Makuuhuoneeseen voit rakentaa tyylikkään mutta samalla käytännöllisen sisustuksen. Yhdistelemällä Lundian eri tuoteryhmiä, kuten vaikka Lundia Lofty-sängyt ja esimerkiksi Lundia Fuugan moduuleista tehdyt yöpöydät, saat modernin ja raikkaan makuuhuoneen joka huokuu laatua.
Lundia Lofty -sängyt tehdään tottakai Suomessa laadukkaista raaka-aineista ja sänkymallistolle on myönnetty EN 747-1:2007 turvallisuus- ja kestävyysstandardin. Palkittu suunnittelija Tapio Anttila on suunnitellut Lundia Lofty -sänkymalliston.
Pieneen kotiin on helppo saada lisää tilaa yhdistelemällä Lundia Lofty-parvisängyn ja Lundia Classic-työpisteen.

Olohuoneeseen on helppo rakentaa erilaisia ratkaisuja Lundian kalusteilla. Sekä Lundia Classicilla että Lundia Fuugalla saat kauniita ja käytännöllisiä olohuonekalusteita, joihin on helppo yhdistää muut kalusteet. Lundian kalusteet muuntuvat melkein mihin vain, joten on helppo muuttaa sisustusta, kun tilanne tai koti muuttuu.
Vaihtamalla esimerkiksi ovet ja jalat, saat täysin uuden ilmeen jo olemassa olevaan kalusteeseen.
Media-kalusteen laatikossa voit säilyttää dvd:t tai cd:t. Laitteille on vapaata tilaa ja televisio sopii hyvin kalusteen päälle. Johdot pysyvät piilossa tason takana. Tv-taso toimii kätevästi monessa muussakin yhteydessä: eteisessä se on yhtä aikaa sekä kenkäkaappi että penkki, lastenhuoneessa säilytystila toimii lelulaatikkona.

Lundian valaisimet näyttävät hyviltä ja valaisevat kauniisti. Valaisimien veistoksellinen muoto saa valon hehkumaan upean kolmiuloitteisesti, ja niissä on huomioitu sekä suora että epäsuora valo.
“Suomessa valoa on osan vuodesta hyvin vähän, siksi valaistus on tärkeää. Valo on sisustuselementti siinä missä muutkin kalusteet, sen tehtävänä on paitsi luoda valoa niin myös tunnelmaa. Siksi kaikki Lundialle suunnittelemani valaisimet antavat myös epäsuoraa valoa heijastaen sitä seinien ja katon kautta. Näin tila piirtyy kauniisti esiin” kertoo Jukka Korpihete, muotoilija joka on suunnitellut kaikki Lundian valaisimet.
Palkitut Lundia valaisimet valmistetaan käsin Suomessa.

Lundian kalusteilla teet työpisteen tai askartelunurkkauksen helposti, kauniisti ja käytännöllisesti. Kotiin tai työpaikalle syntyy näppärä toimisto yhdistämällä esimerkiksi Lundian hyllyjä, pöytiä ja säilytysratkaisuja.
Työpisteen on oltava viihtyisä, jotta työt sujuvat. Täyspuu materiaalina kestää aikaa ja elämää – se ei kulu ikävännäköiseksi vaan vanhenee arvokkaasti kunnon designin tapaan. Työpisteessä on oltava tarpeeksi säilytystilaa papereille, jotta työpöytä säilyy siistinä. Hyvä valaistus ja innovatiivisesti valitut lisäosat tekevät työpisteestä kauniin osan sisustusta. Jos ei myöhemmin enää tarvitsekaan työtilaa, voi samoista osista muokata vaikkapa eteispenkin, kirjahyllyn, tv-tason, vitriinin tai vaikka vaatekaapin.
Mahdollisuuksia on paljon, ja vain taivas on rajana. Kerro meille mitä toivot ja tarvitset, niin löydämme siihen varmasti ratkaisun!

Lundia System -säilytyslaatikot sopivat täydellisesti paitsi toisiinsa, niin myös Lundia Classic-hyllyyn. Käsityönä valmistetut laatikot napsahtavat kauniiksi kuviollisiksi pinoiksi, mutta seisovat myös omillaan vaikkapa pikkupöytänä.
Sisustusarkkitehti Joanna Laajisto on suunnitellut laatikot.
”Halusin luoda esineen, joka sekä heijastaa Lundian perusfilosofiaa. Kaikki laatikot valmistetaan käsityönä, joten mistään tehdastavarasta ei ole kyse. Lundialla todella arvostetaan puuta materiaalina, käsityötaitoa sekä niitä ihmisiä, jotka haluavat panostaa kestävään, ajattomaan muotoiluun", Joanna kertoo.

Lundian ratkaisut sopivat myös projektikohteisiin, toimistoihin, myymälöihin ja muihin julkitiloihin. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää!

Karri Koskelo
projektimyynti@lundia.fi
Puh. 050 4001092