Tervetuloa tekemään designlöytöjä Lundian verkkokaupan outlet-valikoimasta!

 

14.5.2023

KAIKKI TUOTTEET -24% 

24 TUNTIA 

ROTTINKIMALLISTO

HETKI-SOHVA

FUUGA CASHMERE

VASTUULLISUUS

SUUNNITTELUPALVELU

ASENNUSOHJEET

Uutuustuotteet


 

LUNDIA FREDA

Löydät Lundian oman myymälän Fredalta Helsingistä, osoitteesta Fredrikinkatu 45. Tavoitat meidät myös puhelimitse: 050 566 1155. 

AJANKOHTAISTA

Julkaisemme Lundiaan liittyvistä ajankohtaisista asioista artikkeleita sivuillamme sekä tietoja kampanjoista. Löydät siis vinkit ja ajankohtaiset asiat täältä.

UUTISKIRJE

Lundian uutiskirje tulee noin kerran kuukaudessa sähköpostiin ja sisältää vinkkejä sekä tietoa tuotteista ja tarjouksista.

Inspiraatio


 

Lundia – 75 vuotta skandinaavista muotoilua


Lundia on suomalainen klassikko. Vuonna 1948 perustettu perheyrityksemme uskoo aitoihin asioihin kuten puuhun, ihmisiin ja aidosti elämää parantavaan muotoiluun.

Valmistamme design huonekaluja, valaisimia, sänkyjä ja monipuolisia säilytysratkaisuja. Kaikki kalusteemme on suunniteltu kestämään ja palvelemaan omistajaansa läpi koko elämän. Tuotteitamme yhdistää kotimaisuus, eettisyys ja muotoilu.

 

Design huonekalut ja valaisimet netistä


Voit hankkia kotimaiset design huonekalut, valaisimet ja kaikki muutkin tuotteemme verkkokaupasta suoraan kotiisi. Meiltä löydät sisustusammattilaisten valitsemat kauniit ja kestävät hyllyt, lipastot, senkit, kaapit, tv-tasot, kirjoituspöydät ja paljon muuta.

Tarjoamme kaikkiin yli 150 euron ostoksille verkkokaupassa ilmaisen toimituksen Suomessa. Lisäksi, kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Voit myös tutustua tuotteisiin myymälässämme Helsingissä Fredalla sekä jälleenmyyjillämme kattavasti ympäri maata. Katso yhteystiedot ja löydä lähin myymälä tästä.

 

Tue suomalaista työtä ja tee ekologinen valinta


Ostamalla Lundian huonekaluja ja valaisimia tuet suomalaista työtä ja teet ekologisen valinnan. Kaikki tuotteemme valmistetaan eettisesti ja kotimaisuusprosenttimme on lähes 95 % ja olemme matkalla täyteen sataan.