Kesän aikana lomista johtuen, toimituksissa saattaa olla pieniä viiveitä. Lue lisää.

 

TUTUSTU SUUNNITTELUPALVELUUN

"Suunnittelija sai heti kiinni mitä haluttiin. Hän piirsi paikalla hieman hahmotelmaa ja tämän jälkeen saimme suunnitelmat sähköpostiin. Asennuspalvelu oli aivan ehdoton, pieni hinta, että sai kaiken kerralla valmiiksi. Voimme mielellämme suositella suunnittelupalvelua."

Anni

 

Ei ole yhtä oikeaa Lundiaa. Mutta on silti olemassa juuri se oikea Lundia. Muuntuvat ja muokkautuvat hyllystömme palvelevat sekä tilaa että käyttäjää. Lundian suunnittelupalvelu auttaa löytämään oikeat ratkaisut juuri omiin tarpeisiin. Sisustusammattilaisemme auttavat mielellään ratkaisemaan kodin sisustuspulmat tai ideoivat vanhan Lundia-hyllyn päivittämistä uusilla osilla. 

ILMAINEN SUUNNITTELUPALVELU & KOTIKÄYNNIT

 

"Suunnittelija ratkaisi keittiön haasteemme. Olin varma, että tarvitsemme puusepällä teetetyn kirjahyllyn, mutta Lundian monipuoliset korkeus- ja leveysvaihtoehdot sopivatkin koloon täydellisesti. Tärkeä kriteerimme kalustetta valitessa oli ajattomuus ja kotimaisuus, halusimme, että kaluste sopii yhteen helposti kotimme sisustuksen kanssa."

Mari

 

Kun haaveilet uusista Lundia-kalusteista, mutta et ole varma mikä ratkaisu sopisi parhaiten, varaa maksuton suunnittelukäynti omaan kotiisi! Kotikäyntipalvelu mahdollistaa tilaan sopivan, yksilöllisen kalustesuunnittelun. Tapaamisessa keskustellaan tilankäytöstä ja säilytystarpeista, kartoitetaan haluttu tyylisuunta ja mitataan tila. Alustavien luonnosten perusteella suunnittelemme kalustevaihtoehtoja, joista viimeistellään asiakkaan kanssa mieluisin kokonaisuus.

 

Varaa suunnitteluaika täältä.

Vastaamme suunnittelupyyntöihin 24 tunnin sisällä arkisin. 

LUOTETTAVA KUMPPANI LOPPUELÄMÄKSI

"Tiesin haluavani kotimaista laatua ja Lundian muotokieli on aina ihastuttanut. Ongelmanani oli liian monet mahdollisuudet, siksi Pauliina riensi apuun. Asiantuntija on aina asiantuntija, sen totesin kun olimme kartoittaneet tarpeet ja tarjonnan. Päätimme koota hyllyn pisimmälle seinälle kolmesta hyllystä, joista kaksi 80 senttistä ja yksi metrinen. Metriseen hyllyyn tulee työtaso. Kaappeja päätimme sijoittaa sopivan määrän, isompia alas ja pienempiä ylös, jotta saadaan piiloon ne vähemmän käytössä olevat pelit ja vehkeet. Avointa hyllymetriä jäi sitäkin reilusti, sillä poikani omistaa jo melkoisen kirjaston, kiitos ihanien kummien ja kamujen, jotka ilahduttavat kirjalahjoilla. Ja onneksi lapsi rakastaa sukeltaa kirjan mielikuvitusmaailmaan, se lienee osittain jokailtaisen satuhetken ansiota."

Hanna Gullichsen

Lue lisää suunnittelusta Hannan blogista.