Lundian logistiikka ja tuotanto lomailee 1.-14.7.2024. Tänä aikana tilaukset eivät lähde eteenpäin. Lue lisää täältä.

OVATKO SISUSTUSPULMAT TUTTUJA?

Lundian suunnittelupalvelu auttaa löytämään juuri oikeat ratkaisut omiin tarpeisiin. Sisustusammattilaisemme auttavat mielellään ratkaisemaan kodin sisustuspulmat hyödyntäen monipuolista tuotevalikoimaa tai ideoivat vanhan Lundia-hyllyn päivittämistä uusilla osilla. Ammattilaisemme auttavat suunnittelussa tilaan kuin tilaan, oli kyseessä sitten ahdas eteistila, lastenhuone tai suurempi yrityksen toimistotila. 

Ei ole yhtä oikeaa Lundiaa. Mutta on silti olemassa juuri se oikea Lundia. Muuntuvat ja muokkautuvat hyllystömme palvelevat sekä tilaa että käyttäjää. Uskomme aitoon puuhun, aitoihin ihmisiin ja elämää aidosti parantavaan muotoiluun. Tuotteemme on suunniteltu ja tehty palvelemaan ihmistä läpi elämän, tilasta ja elämäntilanteesta toiseen. Kertakäyttöisyyden vastakohtana haluamme tarjota tuotteita, jotka kasvavat yhdessä ihmisen kanssa.

 

MAKSUTON SUUNNITTELUPALVELU

Kun haaveilet uusista Lundia-kalusteista, mutta et ole varma mikä ratkaisu sopisi parhaiten, varaa maksuton suunnittelupalvelu! 

Tarjoamme suunnittelupalvelua kotikäynti-, myymäläsuunnittelu- sekä etäpalvelun muodossa. Palvelu mahdollistaa tilaan sopivan, yksilöllisen kalustesuunnittelun. Sisustusammattilainen keskustelee tilankäytöstä ja säilytystarpeista, kartoitetaan haluttu tyylisuunta ja toivemitat kalusteille.

Tämän jälkeen teemme alustavia luonnoksia kalusteista, joiden perusteella suunnittelemme kalustevaihtoehtoja, joista viimeistellään asiakkaan kanssa mieluisin kokonaisuus.

 

Vastaamme suunnittelupyyntöihin 24 tunnin sisällä arkisin. 

 

KOTIKÄYNTIPALVELU

Voit tilata sisustusammattilaisemme suunnittelukäynnille kotiisi pääkaupunkiseudulla. Kotikäyntipalvelu mahdollistaa tilaan sopivan, yksilöllisen kalustesuunnittelun. 

"Lundian kotisuunnittelukäynnillä tulemme luoksesi mittaamaan tilan, keskustelemme säilytystarpeistasi sekä kartoitamme sinulle sopivan tyylisuunnan. Näiden pohjalta suunnittelemme erilaisia kalustevaihtoehtoja, joiden pohjalta viimeistelemme juuri sinulle mieluisat kalusteratkaisut. Lundian kotisuunnitelupalvelu on asiakkaalle maksuton eikä siihen sisälly ostovelvoitetta."

- Anu, sisustusmyyjä ja myymälävastaava

 

SUUNNITTELU ETÄNÄ

Kun olet varannut suunnittelupalveluajan, asiantuntijamme on sinuun seuraavaksi yhteydessä ja tiedustelee toiveita ja tarpeita ja palaa sinulle suunnitelmien kera sähköpostitse. Vastaamme suunnittelupyyntöihin 24 tunnin sisällä arkisin. 

Voit laittaa meille toiveesi kalusteesta, kalusteen maksimimitat sekä halutessasi myös kuvan tilasta, mikä auttaa meitä suunnittelussa. Ennen suunnittelua voitte myös tutustua tuotteisiimme verkkosivuillamme ja inspiroitua Lundian ajattomien ja monipuolisten ratkaisujen maailmassa. Jos löydätte jonkin mieluisan kokonaisuuden, joka on vaikka mittojen puolesta liian leveä tai korkea, niin voimme helposti suunnitella teidän mittoihin sopivan ratkaisun ja laittaa tästä suunnitelman sähköpostitse. 

 

"Suunnittelija ratkaisi keittiön haasteemme. Olin varma, että tarvitsemme puusepällä teetetyn kirjahyllyn, mutta Lundian monipuoliset korkeus- ja leveysvaihtoehdot sopivatkin koloon täydellisesti. Tärkeä kriteerimme kalustetta valitessa oli ajattomuus ja kotimaisuus, halusimme, että kaluste sopii yhteen helposti kotimme sisustuksen kanssa."

- Mari

SUUNNITTELUPALVELU MYYMÄLÄSSÄ

Voit myös varata Fredrikinkadun myymäläämme suunnittelukäynnin. Myymälässämme on hyvin näkyvillä eri kalustevaihtoehtoja, materiaalipaloja sekä sävymalleja. Muun muassa eri ovi- ja vedin mallit ovat hyvin nähtävillä. Näyttely Fredalla vaihtuu tasaisin väliajoin, joten kaikki Lundian uutuudet ovat aina myymälässä nähtävillä ensimmäisenä. Voit myös tulla käymään liikkeessä inspiroitumassa, fiilistellä eri materiaaleja, tutustua valikoimaan ja ottaa lähtiessä mukaan esitteitä eri mallistoistamme.

Suosittelemme ennen suunnittelukäyntiä ottamaan tarpeelliset mitat tilasta sekä toivemitat kalusteelle, tämä nopeuttaa suunnitteluprosessia. Myymälässä piirrämme suunnitteluohjelmallamme eri vaihtoehtoja kalusteista, jonka jälkeen saa heti kätevästi suunnitelmat mukaansa. Toki jos kaluste tuntuu juuri täydelliseltä, niin tilaus onnistuu heti paikalla myymälässä vaivattomasti! 

 

Lisää tietoa Fredan myymälän suunnitteluajoista:

freda@lundia.fi

puh. 050 566 1155

ma-pe 10-18, la 10-15

 

"En ollut ollenkaan tajunnut miten monipuolisia Lundian tuotteista saa, kunnes aloimme suunnitella sitä yhdessä Fredan myymälän avuliaiden ja kärsivällisten ihmisten kanssa.  Ehkä kuuden version jälkeen olimme luoneet uskomattoman olion: kaapiston, joka on kuin luotu tähän tilaan ja johon mahtuu kaikki. Tämä Lundian suunnittelupalvelu on muuten ilmainen, suosittelen lämpimästi jos mietitte jonkun tilan säilytystarpeita!"

 

- Valeäiti, Hanne Kettunen

TUOTTEIDEN KULJETUS JA KOKOAMINEN

Hyödynnä kuljetus- ja asennuspalveluitamme, ammattilaisemme auttavat mielellämme myös muuttotilanteissa tai täydennysosien asennuksessa.

 

ASENNUSPALVELU

Lundian kalusteiden asennus on helppoa, mutta tarjoamme mielellämme myös asennuspalvelua. Palvelu toimii pääkapunkiseudulla. Se on vaivaton ostajalle, sillä asentaja tuo tuotteet mukanaan, viimeistelee ovien ja laatikoiden säädöt ja kiinnittää kalusteen seinään sekä vie pakkausmateriaalit mukanaan.

Huomioithan, että palvelu kuuluu verovähennyksen piiriin. 

Jos kaipaat pikaista apua asennukseen liittyen, autamme myös puhelimitse. Asennusapua saatavilla arkisin 8-16 numerosta: 050 5246965.

 

LUOTETTAVA KUMPPANI LOPPUELÄMÄKSI

Hyvä kaluste on aidosti kestävä, ekologinen ja ajaton. Lundia vastustaa kertakäyttökulttuuria. Lundia Classic on suomalaisten kotien rakastettu design-klassikko, joka todistetusti kestää isoisältä pojanpojalle. Hyllyt ovat muokattavissa kuhunkin tarpeeseen sopivaksi mittatilaustyön tapaan. Monipuoliset lisäosat, kuten laatikot, hyllynjakajat ja ovet muuttavat tutun kalusteen kädenkäänteessä aivan uudenlaiseksi. Lastenhuoneen kaappi muuttuu työpisteeksi, olohuoneen hyllykkö kirjastoksi ja eteisen kenkähylly on omiaan yöpöytänä. Hylly ei kulu muuntelusta vaan kestää aikaa – eettisen sisustamisen avainasia.

Lundia Fuuga on taas moderni ja monimuotoinen, karismaattinen kaluste. Moduuleja yhdistelemällä saat yksilöllisen kokonaisuuden olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, lapsille tai vaikka eteiseen. Lundia Fuuga on halutessasi viileän pelkistetty tai kodikkaan tyylikäs. Laadukkaat pintamateriaalit houkuttelevat koskettamaan, ja yksilöllinen ilme viimeistellään vetimillä ja jaloilla. Kokeile eri vaihtoehtoja suunnittelupalvelun avulla ja löydä oma tyylisi.

"Tiesin haluavani kotimaista laatua ja Lundian muotokieli on aina ihastuttanut. Ongelmanani oli liian monet mahdollisuudet, siksi Pauliina riensi apuun. Asiantuntija on aina asiantuntija, sen totesin kun olimme kartoittaneet tarpeet ja tarjonnan. Päätimme koota hyllyn pisimmälle seinälle kolmesta hyllystä, joista kaksi 80 senttistä ja yksi metrinen. Metriseen hyllyyn tulee työtaso. Kaappeja päätimme sijoittaa sopivan määrän, isompia alas ja pienempiä ylös, jotta saadaan piiloon ne vähemmän käytössä olevat pelit ja vehkeet. Avointa hyllymetriä jäi sitäkin reilusti, sillä poikani omistaa jo melkoisen kirjaston, kiitos ihanien kummien ja kamujen, jotka ilahduttavat kirjalahjoilla. Ja onneksi lapsi rakastaa sukeltaa kirjan mielikuvitusmaailmaan, se lienee osittain jokailtaisen satuhetken ansiota."

- Hanna Gullichsen

SUUNNITTELUPALVELUN AVULLA SYNTYNEITÄ KOKONAISUUKSIA