Lundia valaisimet

Lundia valaisimet

Lundian design -valaisimet näyttävät hyviltä ja valaisevat kauniisti. Valaisimien veistoksellinen muoto saa valon hehkumaan upean kolmiulotteisesti, ja niissä on huomioitu sekä suora että epäsuora valo. Jukka Korpiheten suunnittelemat, palkitut Lundia valaisimet valmistetaan käsin Suomessa.

Katso valaisimet verkkokaupasta

Lundia
Lundia
Lundia

Loisto

K 545 × JALUSTA Ø 172 × VARJOSTIN Ø 285 MM

Kanta G24Q–4 / G24Q–3

Lundian uusin työpöytävalaisin on pätevä kaveri. Paitsi että Loistolla on mobiililaitteiden lataukseen tarkoitettu usb-portti jalassaan, niin sen heijastumat on minimoitu läppäri- ja tablettityöskentelyä ajatellen. Himmennin varmistaa, että valon määrä on jokaisessa tilanteessa sopiva ja valaisimen jalka tuottaa mukavaa yleisvaloa tilaan.

Löydä Loisto-valaisin verkkokaupastamme!

Soihtu

Palkittu Soihtu valaisee kauniisti kahteen suuntaan. Hyväntuulinen designvalaisin keikistelee taivutetulla mustalla metallijalalla sekä pöytä- että lattiakokoisena ja tuoteperheeseen kuuluu myös kattovalaisin. Soihtua löytyy kolmessa eri värisävyssä valkoisena, mustana sekä hiekansävyisenä ruskeana.

Löydät Soihtu-valaisimen mallit verkkokaupastamme.

Soihtu-valaisimien kanta on E27. Jos haluat käyttää LED-valoa Lundia Soihduissa, käytäthän tätä: Osram Superstar Classic A60 DIM 9W/827 FR E27 4X1

Soihtu-valaisimen asennusohjeet löydät täältä.

Lundia
Lundia

Halo

Lundian näyttävät kattovalaisimet luovat tunnelmaa heijastaen valoa myös katon kautta. Haloa on saatavana kahdessa eri koossa, Ø 700mm ja Ø 1000mm ja kolmessa eri värisävyssä valkoisena, mustana sekä hiekansävyisenä ruskeana.

Tutustu Halo-kattovalaisimiin eri sävyissä verkkokaupassamme.

Haloon sopii E27 kanta. Jos haluat käyttää LED-valoa, käytäthän tätä: Osram Pharathom Pro Classic A60 Ledotron 12W/827 E27

Halo-kattovalaisimen asennusohjeet löydät täältä.

Hehku

Hehku-kattovalaisin nimensämukaisesti hehkuu tunnelmallista valoa kaksisuuntaisesti ala- sekä yläpuolelta. Hehkua on saatavana koossa K 350 x Ø 440mm ja kolmessa eri värisävyssä valkoisena, mustana sekä hiekansävyisenä ruskeana.

Tutustu Hehku-kattovalaisimeen eri sävyissä verkkokaupassamme.

Hehkuun sopii E27 kanta. Jos haluat käyttää LED-valoa, käytäthän tätä: Osram Pharathom Pro Classic A60 Ledotron 12W/827 E27

Hehkun asennusohjeet löydät täältä.

Lundia
Lundia

Loiste

Pirteän tyylikäs metallinen Loiste on suunniteltu niin, että valo heijastuu kolmiulotteisesti neljään suuntaan. Loiste-valaisinta on saatavana koossa K 380(josta kuvun K 260mm) x Ø 240mm ja kolmessa eri värisävyssä valkoisena, mustana sekä hiekansävyisenä ruskeana.

Tutustu Loiste-kattovalaisimeen eri sävyissä verkkokaupassamme.

Loisteen kanta on G9.

Tuike

Kattoon kiinnitettävän spottivalon suuntaa on helppo säädellä tarpeen mukaan. Tuiketta on saatavana koossa K 200 x Ø 135mm ja kahdessa eri värisävyssä valkoisena, mustana.

Tutustu Tuike-spottivalaisimeen verkkokaupassamme.

Tuikkeeseen asennetaan jo tehtaalla led-polttimo: Philips Master LEDspot LV MR16, 8 W. Polttimon kanta on GU5.3.

Lundia
Lundia

Liekki

Käytännöllinen Liekki toimii sekä lukulamppuna että tunnelmavalona, heijastaen valoa myös seinän kautta. Valon suuntaa pystyy muuttamaan mieleisensä suuntaan, sillä kupu pyörii ympäri 360°. Liekki-seinävalaisinta on saatavana koossa K 165 x Ø 240 x S 185mm ja kolmessa eri värisävyssä valkoisena, mustana sekä hiekansävyisenä ruskeana.

Tutustu Liekkiin eri sävyissä verkkokaupassamme.

Liekin kanta on G9. Jos haluat käyttää LED-valoa Lundia Liekissä, käytäthän tätä: Dura G9 Led, 3W

Kajo

Lundian Kajossa valolähde on piilossa katseilta, ja valo heijastuu lempeästi metallisen kuvun kautta. Käsin sorvatussa Kajossa näkyy suomalaisen käsityön jälki. Kajo-lattiavalaisimen mitat ovat K 1800 × L 600 × S 820 mm ja värivaihtoehdot ovat valkoinen ja musta.

Tutustu Kajo-lattiavalaisimeen verkkokaupastamme.

Kajon valonlähde on 230V LED 20W, Philips Fortimo, 1100lm 3000K (sis. valaisimen hintaan).

Lundia
Lundia

Suunnittelija Jukka Korpihete

Palkittu ja kansainvälisestikin noteerattu Jukka Korpihete on valaisinsuunnittelija, joka miettii valon roolia sekä funktion että tunnelman kautta. Valon arkkitehdiksi kutsutun Korpiheteen Lundialle suunnittelemat valaisimet tuottavatkin aina myös epäsuoraa valoa, piirtäen tilan kauniisti esiin katon ja seinien heijastumien kautta.

”Suomessa valoa on osan vuodesta hyvin vähän, siksi valaistus on tärkeää. Se luo tunnelmaa ja on sisustuselementti siinä missä muutkin kalusteet. Olen tehnyt yhteistyötä Lundian kanssa vuodesta 2006 ja tuloksena on syntynyt kahdeksan erilaista valaisinta, jotka kaikki sopivat yhteen toistensa ja Lundian muiden tuotteiden kanssa.”